Sanna Nielsen slår tillbaka mot kritiken – efter orden om hennes son

Sanna

Sanna Nielsen leder det omtyckta Allsång på skansen igen och har även hunnit bli mamma. Men under sin julturné förra året fick hon ta emot kritik och utskällningar – för att hon började jobba nästan direkt efter sonens födsel.
Något hon nu slår tillbaka emot.
1:06

Efter reklamen: Se Benjamin Ingrossos vågade pik till Sanna Nielsen i direktsändning

(1:06)

Sanna Nielsen är en av Sveriges främsta musiker och slog igenom redan som barn med låten Till en fågel. Hon har toppat listorna och dessutom vunnit Melodifestivalen med låten Undo.

Hon är tillsammans med Joakim Ramsell sedan flera år tillbaka och förra året välkomnade de sitt första barn, en liten son med namnet Gibson. Förutom att vara mamma har Sanna fullt upp med sitt artisteri och programledarskap. Och förberedelserna inför SVT:s Allsång på skansen är nu igång och Sanna berättar om tankarna kring nya säsongen och säger sitt om kritiken hon fått utstå för sitt val att jobba med en nyfödd bebis.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Avslöjar
Pejas kärlekslycka efter Bonde söker fru – träffat någon

Sanna Nielsen om att leda SVT:s Allsång på Skansen igen

Sanna är en mycket erfaren programledare och känner sig angenäm att få leda programmet igen.

– Det är ändå mitt sjunde år nu, så jag känner mig ganska bekväm. Även fast jag inte gjort tv sedan förra sommaren, sitter det nog i ryggraden. Sedan kan allt hända i direktsändning. Ibland är det nästan som att något går fel, så att man inte bara fyller åtta minuter och trettio sekunder med precis det som var planerat, säger hon till Aftonbladet.

Ernst Kirchsteiger avslöjar sanningen om relationen till Sanna Nielsen

Se klippet här!

Slår tillbaka mot kritiken om föräldraskapet: ”Jättetråkig”

Vidare berättar Sanna att hon under sin julturné förra året fick ta emot kritik och utskällningar som började jobba bara någon månad efter Gibsons födsel. Något hon nu slår tillbaka emot.

– Ja, det fick jag, absolut. Framför allt är det ofta kvinnor som har skällt. Jag tycker vi kvinnor borde lyfta, hjälpa och supporta varandra i stället. I musikbranschen hejar vi mycket på varandra i stället för att ge kritik för att man väljer att jobba, säger hon till Aftonbladet.

Sanna och Joakim

Sanna och kärleken Joakim.

FOTO: TT

Hon fortsätter:

– Den här kritiken är jättetråkig. Om de ändå hade vetat hur vi har det… Joakim och jag var med vår son 22,5 timmar varje dygn under turnéen. Det är 2022, man kan pumpa ur bröstmjölk, allt fungerade hur bra som helst. De en och en halv timme vi stod på scenen sov han oftast, annars var min kompis sedan 20 år tillbaka, som jag gick på gymnasiet med, där som barnvakt. Allt gick så himla bra.

FOTO: TV4 / Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!