AvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Sanna Nielsen och Joakim Ramsells unika namnval – det ska sonen heta

19 nov, 2021 
Sanna Nielsen
Sanna Nielsen välkomnade i oktober en liten son till världen, tillsammans med kärleken Joakim Ramsell.
Och nu har ett namn registrerats till bebisen.
Se det oerhört unika namnvalet här!
Annons
Fem saker du kanske inte visste om Sanna NielsenBrand logo
Fem saker du kanske inte visste om Sanna Nielsen

Sanna Nielsen, 36, är en av Sveriges främsta musiker och slog igenom redan som barn med låten Till en fågel. Hon har toppat listorna och dessutom vunnit Melodifestivalen med låten Undo.

Artisten är tillsammans med Joakim Ramsell sedan flera år tillbaka och snart beger hon sig ut på en fullspäckad turné i julens tecken. Med sig har hon även nyfödda sonen, som hon och Joakim välkomnade i oktober.

Sedan förlossningen har många varit nyfikna, vad ska bebisen egentligen heta? Hänt har nu tagit del av namnet via offentliga handlingar, och det visar sig att namnet minst sagt är unikt!

Sanna Nielsen och Joakim Ramsell är nyblivna föräldrar

Sanna, som på självaste morsdag gick ut på Instagram och berättade att hon och Joakim väntar barn, blev direkt överöst med kärlek. Hon beskrev bland annat bebisen som ett ”mirakel” och att hon inte riktigt kunde förstå att det var på riktigt. Även om Sanna Nielsens karriär har präglats av framgångar så var detta det absolut största och finaste äventyret.

Annons

I oktober kom miraklet till världen och Sanna har sedan dess delat med sig av ett par bilder på sonen. Hon passade även på att hylla Joakim så sent som i söndags på hans första fars dag.

”Jag är så tacksam över dig och så lycklig över att vår son har en så fantastisk pappa. Du släpper allt så fort du ser eller hör honom. Du är pappa älskling…Vår lille kille är så trygg med dig och älskar dig så mkt”, skrev Sanna på Instagram då.

Sanna Nielsen och Joakim Ramsells namnval till sonen

Den 19 november drar Sanna Nielsen igång med sin julturné Min Sanna Jul som under en månads tid kommer besöka olika städer. Joakim Ramsell är kapellmästare och nyfödde sonen kommer såklart även att följa med på julshowerna.

– Vår bebis kommer vara med oss så klart, hela tiden. Det är en självklarhet, bekräftar Sanna Nielsen till Expressen.

Och nu har Sanna Nielsen och Joakim Ramsells namnval till sonen registrerats. Enligt folkbokföringen har han fått namnet Gibson Nils Edmund.

Annons

Enligt Statistiska centralbyrån, SCB, så är namnet Gibson inte särskilt vanligt. 43 män har Gibson som tilltalsnamn, 89 män har Gibson som förnamn och 4 kvinnor har Gibson som förnamn. Denna statistik är sett till namn i den folkbokförda befolkningen fram till 31 december 2020.

Sanna har själv inte gått ut med hur de kom fram till just detta namn, men det är troligtvis inte en tillfällighet att Gibson även är namnet på världens största och mest kända gitarrtillverkare.

Stort grattis till sonen och vilket fint och unikt namn!

Hänt har utan framgång sökt Sanna Nielsen för en kommentar.

FOTO: Karin Törnblom/TT / Stefan Jerrevång/TT

Annons