LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Magdalena Graafs nya familjelycka – efter turbulenta tiden med Louie

19 jan, 2022 
Johanna Alm
Magdalena Graaf och Louie Marti
Magdalena Graaf och fästmannen Louie Marti har haft en turbulent tid och rykten om ett möjligt uppbrott har börjat florera.
Men nu avslöjar Magdalena sin nya familjelycka efter tuffa perioden.
”Äntligen”, skriver hon på bloggen.
Annons
Magdalena Graaf om förlovningen med Louie Marti: "Kanske blir sommarbröllop"Brand logo
Magdalena Graaf om förlovningen med Louie Marti: "Kanske blir sommarbröllop"

Magdalena Graaf, 46, har sedan ett tag tillbaka varit tillsammans med skådespelaren Louie Marti, 44. I oktober förra året tog de deras relation ytterligare ett steg då Louie friade till sin stora kärlek på en kebabrestaurang i Stockholm.

Men den senaste tiden har spekulationer om ett möjligt uppbrott florerat. Detta efter att de uppmärksamma följarna upptäckt att Louie inte haft på sig sin förlovningsring på de senaste bilderna i kombination med att Magdalena slutat följa honom på Instagram.

Nu berätta Magdalena om sin stora familjelycka efter tuffa tiden med fästmannen.

Dramatiken kring Magdalena Graafs och Louie Martis relation

Uppbrottsryktena började när paret slutade följa varandra på Instagram och fortsatte sedan att eldas på när Louie postade en bild på sig själv utan sin förlovningsring.

Annons

Men Magdalena gick snabbt ut och dementerade ryktet om att de skulle ha gått skilda vägar.

Vi är kära och mycket väl tillsammans. Ska nog mycket till att vi lämnar varandra. Ibland vill man inte bara ha varandras små trynen i flödet”, skrev hon då på bloggen.

Även Louie uttalade sig kring händelsen i en intervju med Aftonbladet.

– Hon har sagt att jag tog av mig ringen när jag var på Stureplan. Det är långt ifrån sanningen. Bara för att jag inte har ringen på fingret på en bild på Instagram betyder det inte att vi inte älskar varandra, berättade han då för tidningen.

Efter att de båda dementerat uppbrottsryktet begav de sig till fjällen tillsammans, något som Magdalena uppdaterade sina följare om på Instagram.

Magdalena Graafs nya familjelycka efter turbulenta tiden

Magdalena har sönerna Lancelot, 21, och Tristan, 16, med ex-maken Magnus Hedman. Tillsammans med exet Filip Larsson har hon även sönerna Charlie, 9 och Louie, 5.

Annons

Barnen bor delvis hos sin mamma och delvis hos sin pappa så glädjen är total för Magdalena när hon får ha sina söner hemma hos sig.

Detta är något hon delar med sig av på sin blogg.

”Den totala höjden av lycka. 10 dagar utan pojkarna (de har suttit i corona karantän). Äntligen!! Äntligen börjar livet igen. Känns som om det står still när jag inte har dem hos mig”, skriver hon.

FOTO: TT

Annons