Därför har Magdalena Graaf slutat följa Louie Marti på Instagram

Louie Marti och Magdalena Graaf

Louie Marti och Magdalena Graaf har slutat följa varandra på Instagram – något som fått följarna att spekulera och reagera.
Nu ger Magdalena svar på tal och förklarar hur det verkligen ligger till i relationen.
Systrarna Graaf berättar om dygnen i skräck - ”Blev inlåsta av en man!”
Slå på ljud

Magdalena Graaf slog igenom på 90-talet med systern Hannah Graaf. Tillsammans har de släppt låten You got what I want och de har dessutom haft en egen serie på Viaplay med titeln Systrarna Graaf.

Ifjol träffade hon sin nya kärlek Louie Marti och under hösten förlovade de sig. Men under den senaste tiden har följarna börjat tro att paret har gjort slut, något som Magdalena nu bryter tystnaden om.

Louie Marti friade till Magdalena Graaf under hösten

Louie och Magdalena visar ofta upp sin kärlek i sociala medier, och såklart fick följarna även ta del av frieriet i höstas. Marti gick ner på knä under ett besök på en kebab-restaurang i Stockholm och Magdalena sa ja!

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Louie har tidigare berättat för Hänt om frieriet, som egentligen inte blev som planerat.

– Jag har haft ringarna på mig i två månader. Det måste vara perfekt kände jag! Vi har varit i Colombia, på romantiska middagar, men det har alltid hänt något. Jag tänkte först göra det på båten som jag döpt efter henne men då var det dåligt väder, berättade Louie för Hänt då och fortsatte:

– Igår var det helt oförberett, jag tänkte bara såhär ”fan på ett kebabhak”, men jag gör det bara så det var roligt!

Ryktet om att Magdalena och Louie Marti skulle gjort slut

Nyheter24 var först med att uppmärksamma att Louie och Magdalena har slutat följa varandra på Instagram. Detta har fått följarna att spekulera i huruvida de fortfarande är ett par eller har gått skilda vägar.

Sajten uppger även har Magdalena ska ha lagt en rad kommentarer under Louies Instagram-bilder där hon hyllar honom på ett sätt som följarna tycker låter ”ironiskt”.

Louie ska även ha poserat utan vigselring, något han visar upp på Instagram.

Magdalena Graafs svar på ryktet – har inte gjort slut med Louie

I ett blogginlägg förklarar Magdalena att hon har suttit i karantän och att hon och Louie inte gjort slut bara för att de avföljt varandra på Instagram.

”På benen. Suttit lite i karantän då Mona hälsade på mig förra veckan. Inte sjuk. Ingen covid och inte slut med Louie”, skriver Magdalena och fortsätter:

”Att man tar en paus kanske från Instagram om man tillfälligt är irriterade på varandra ÄR väl mycket sundare än att sitta som små gottande troll och leta efter människor som avföljer varandra. DET är för mig jävligt läskigt och alarmerade.”

”Vi är kära och mycket väl tillsammans. Ska nog mycket till att vi lämnar varandra. Ibland vill man inte bara ha varandras små trynen i flödet”.

Hänt har sökt Louie Marti för en kommentar.

LÄS OCKSÅ: Så påverkades Magdalena Graaf och barnen av terrordåtet på Drottninggatan

LÄS OCKSÅ: Magdalena Graaf säljer lägenheten i Stockholm

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN