Därför tog Magdalena Graafs fästman Louie Marti av sig förlovningsringen

Magdalena Graaf i vit klänning. Louie Marti i kostym.

Har Louie Marti och Magdalena Graaf gjort slut?
Nu bryter Louie tystnaden efter alla spekulationer – och berättar sanningen om bilden utan förlovningsringen.
– Betyder inte att vi inte älskar varandra, säger han i en ny intervju med Aftonbladet.
Systrarna Graaf berättar om dygnen i skräck - ”Blev inlåsta av en man!”
Slå på ljud

Magdalena Graaf, 46, fick sitt genombrott under 90-talet som den ena halvan i popduon Graaf, som hon hade tillsammans med lillasyster Hannah Graaf, 43.

Magdalenas relationer har ofta hamnat i rampljuset och förra året blev det stor uppståndelse över Magdalenas kärlekslycka. Hon föll för skådespelaren Louie Marti, 44, och under hösten förlovade sig det lyckliga paret.

Men är de fortfarande lyckliga tillsammans?

Därför slutade Magdalena Graaf och Louie följa varandra

Spekulationerna har gått vilda senaste dagarna kring huruvida Magdalena och Louie har gjort slut eller inte. Varför då?

Jo, det uppmärksammades nämligen att paret avföljt varandra på sociala medie-plattformen Instagram. Och det dröjde inte länge innan Magdalena kom med en förklaring till detta:

Att man tar en paus kanske från Instagram om man tillfälligt är irriterade på varandra ÄR väl mycket sundare än att sitta som små gottande troll och leta efter människor som avföljer varandra. DET är för mig jävligt läskigt och alarmerade”, skrev hon på bloggen i veckan.

Louie Marti: Därför tog jag av mig förlovningsringen

Och visst finns det väl olika hälsosamma sätt att hantera småtjafs i vardagen med sin partner. Men det finns tyvärr fler anledningar till spekulationerna runt parets nuvarande status.

Louie ska nämligen ha postat ett inlägg på Instagram utan sin vigselring. Detta inför en festkväll på stan med sina kompisar, något som Magdalena Graaf också kommenterade på sin blogg.

I en intervju med Aftonbladet bryter Louie nu tystnaden kring händelsen och ryktena.

– Hon har sagt att jag tog av mig ringen när jag var på Stureplan. Det är långt ifrån sanningen. Bara för att jag inte har ringen på fingret på en bild på Instagram betyder det inte att vi inte älskar varandra. Jag älskar Magdalena mer än allt och tycker att hon är en fantastisk människa, säger Louie.

Loui Marti om heta anledningen bakom bråken med Magdalena

Så ja, det har varit en minst sagt stormig förlovning kring paret. Men hur är relationen idag? Louie berättar om parets många bråk... och anledningen till att det gnisslar mellan honom och fästmön Magdalena Graaf.

– Vi är tillsammans. Men Magdalena är inte van vid att någon ryter ifrån. Hon är van vid de söta stekarna på Östermalm hon har varit med förut, säger han och fortsätter:

– En annan sak med Magdalena... När man har rutit ifrån är det fantastiskt försoningssex! Jag vill också poängtera att hon är en fantastisk mamma till barnen. Jag vill inte svartmåla henne och få folk att tro att hon är en psykopat. Haha! Vi är helt enkelt ett roligt par och folk ska inte tro något annat. Vi älskar varandra och är ihop.

LÄS OCKSÅ: Magdalena Graaf i tårar – Louie Martis gest till minne av sonen Isak

LÄS OCKSÅ: Carola Häggkvists reaktion efter Stjärnorna på slottet: ”Klipptes bort”

FOTO: Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN