ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Därför vill Ullared-Ola-Conny Wallgren inte visa upp sina tre barn

11 jan, 2022 
Ola-Conny Wallgren på Gekås.
Ola-Conny Wallgren har gjort sig känd genom tv-serien Ullared.
En mycket folkkär profil som till vardags är en helt vanlig familjefar.
Nu berättar han för Hänt om varför han valt att hålla barnen utanför rampljuset.
– Jag valde att de inte skulle vara offentliga, säger Ola-Conny.
Annons
Gunnel och Marittas fasansfulla upptäckt påväg hem från Ullared – Se klippet härBrand logo
Gunnel och Marittas fasansfulla upptäckt påväg hem från Ullared – Se klippet här

Tv-profilen Ola-Conny Wallgren har fångat många personers hjärtan. Inte minst på grund av sin medverkan i tv-serien Ullared där han tillsammans med bland andra Morgan Karlsson blev känd för sin humor och vänliga sida. Duon fick sedan en egen serie med namn En stark resa med Morgan & Ola-Conny som sändes i flera säsonger.

Han jobbar än idag kvar på varuhuset och har inga planer på att sluta. Vid sidan av offentligheten lever han ett vanligt liv och har tre barn. Men hur kommer det sig att han valt att inte visa upp dem i rampljuset? I en intervju med Hänt berättar han.

Ola-Conny om jobbet på Gekås: ”Jag kommer aldrig sluta”

Ola-Conny har befunnit sig på varuhuset under en väldigt lång tid. Han förklarar för Hänt att det inte finns några planer på att sluta.

– Jag stormtrivs på Gekås och har fantastiska kollegor, Patrik Levin är nu VD och är fantastisk. Jag och tidigare VD:n Boris Lennerhov kom även bra överens och jag trivs. Jag tänker inte sluta på Gekås, säger Ola-Conny och tillägger:

Annons

– Jag kommer alltid återkomma till Ullared.

Det råder ingen tvekan om att Ola-Conny genom åren har varit uppskattad, likaså kollegan Morgan, något tidigare VD:n Boris Lennerhov konstaterat i en tidigare intervju med Hänt.

– Jo min relation till dem är väldigt god och har varit genom alla år, jag har varit mycket av ett bollplank och försökt få dem att klara sig. Jag har försökt att leda och stöttat dem. Jag vill att de ska tänka på sig själva, de har ju varit rätt tacksamma i alla år.

Ola-Conny
Ola-Conny på jobbet, han har inga planer på att sluta.

Därför har Ola-Conny aldrig visat upp sina tre barn: ”Valde”

Med sin tidigare fru fick Ola-Conny tre barn, men han har aldrig visat upp dem, anledningen är att de fortfarande var så små när tv-serien tog fart, förklarar Ola-Conny.

Annons

– Jag har tre barn. En dotter, Jenny på 27 år, Emma som är 25 och David som nu är 15 år, säger Ola-Conny och fortsätter:

– Det kan hända att han kommer fram i framtiden. Men varför de inte varit i rampljuset... kanske i och med att när vi satte igång med Ullared var de fortfarande små och barnens mamma tyckte inte det var så bra att de skulle visas.

Ola-Conny konstaterar att det var ett aktivt val.

– Men jag valde att de inte skulle vara offentliga. Min dotter har varit med någon gång, men de har även gjort det valet själva tillsvidare. De vill vara privata, avslutar Ola-Conny.

FOTO: BYRMO CAROLINA/Aftonbladet / Discovery +

Annons