LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Ola-Conny Wallgrens skräckupplevelse i sitt hem

24 okt, 2021 
AvOla Lagerström
Ola-Conny Wallgren.
Ola-Conny Wallgren, 57, har alltid trivts som fisken i vattnet i sin tv-kända Hallandslänga – men för en tid sedan gjorde han en förfärlig upptäckt.
Annons
Morgan & Ola-Conny provar SNAPCHATBrand logo
Morgan & Ola-Conny provar SNAPCHAT

Kärrspindlar hade plötsligt invaderat hans hem.

– Jag får rysningar när jag ser en spindel. Håret reser sig och jag får panik, jag blir helt paralyserad. Nu får det vara nog! Under mina resor i världen har jag varit i närkontakt med både krokodiler och ormar, men det här med spindlar funkar bara inte. En gång skulle jag övernatta på ett hotell i Grand Canyon-öknen. Det fanns Svarta änkan-spindlar där, fick jag veta.

Ola-Conny kunde inte sova på grund av spindlarna

Den natten låg Ola-Conny ovanpå täcket och hade taklampan tänd.

– Jag vill ha kontroll, förklarar Ola-Conny och avslöjar att han blev alldeles förtvivlad när han nyligen insåg att hans bostad hade invaderats av kärrspindlar.

– De satt stationerade i taket. Det sägs att hus som har spindlar är mögelfria, men det tror jag inte ett skit på. Det sägs också att man ska ta det coolt och stressa ner när man ser en spindel, att det är ett tecken på det. Det kan jag köpa, men spindlar ska inte vara i mitt hus. Ser jag en spindel på kvällen så kan jag inte sova på hela natten. Spindlar är det värsta som finns, fortsätter Ola-Conny.

Ola-Conny Wallgren framför sitt hem, ”en hallandslänga” på landet, några mil utanför Varberg.

Nu har han äntligen fått bukt på problemet.

– Ättika funkar inte mot spindlar. Jag började med att lägga ut det, men spindlarna flyttade bara på sig till ett annat rum. Nu däremot har jag satt in ”spindelskrämmare” i huset. Det här är en liten apparat som man enkelt sätter i väggkontakten. Apparaten utsöndrar något som spindlarna inte tål. Nu har jag inte sett en spindel på flera dagar och jag kan äntligen sova igen, avrundar Ola-Conny som alltså gått segrande ur spindelstriden.

Foto: TT

Annons