Därför vill gravida Bonde-Lisa Lindvall inte ta reda på bebisens kön

Lisa Lindvall och Pontus

Lisa Lindvall och Pontus Mikaelsson träffades i Bonde söker fru 2020.
Nu väntar de sitt första barn ihop, men det finns en detalj som paret inte tagit reda på – nämligen bebisens kön!
Nu berättar Lisa för Hänt om beslutet.
Bonde-Jenny dumpad av sin make 6 månader efter bröllopet
Slå på ljud

Bonde söker fru är ett otroligt populärt tv-program och med tiden har många svenska bönder hittat sina livskamrater. Genom årens lopp har det även fötts flera ”bonde-bebisar” och nu kan snart Lisa Lindvall, 32, och Pontus Mikaelsson, 36, välkomna sitt första gemensamma barn!

Lisa och Pontus träffades i Bonde söker fru 2020 och då hände något historiskt. Till en början valde Pontus nämligen Emmy Ohlsson, 33, i sitt slutval, men i nästa avsnitt fick tittarna se att han hade ångrat sig. Då förstod han att hjärtat klappade hårdare för Lisa och han bestämde sig för att ta upp kontakten igen.

I höstas fick TV4-tittarna se Lisa och Pontus i uppföljningsprogrammet Bonde söker fru – vad hände sedan. Då fick de besök av Linda Lindorff, 49, och lyckan var total när Lisa och Pontus kunde avslöja att de väntar barn!

Linda Lindorffs glädje efter Lisas och Pontus bebislycka

När Linda kom hem till Pontus och Lisa i Dalvik fick hon sig en riktig chock när paret berättade att de väntar barn.

– Va? Nej! Va? Är det sant?, utbrast Linda i programmet, följt av ett glädjeskrik.

BONDE SÖKER FRU VAD HÄNDE SEN

Linda fick en glädjechock när Lisa och Pontus berättade.

FOTO: TV4

När Lisa sedan såg programmet på tv var det som att hon bröt ihop av all lycka hon känner för Pontus. I ett inlägg på Instagram berättade hon mer om situationen:

”Nej men alltså jag finner inga ord som kan beskriva kärleken jag känner för den här mannen”, skriver Lisa på Instagram och fortsätter:

”Så galet overkligt att sitta tillsammans med Linda och titta tillbaka på sommaren 2020. Det var så otroligt mycket känslor som kom tillbaka, och jag hade svårt att hålla tårarna i styr där vi satt och tittade på allt omtumlande igen.”

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Därför vill Lisa Lindvall och Pontus inte ta reda på kön

Nu är det inte särskilt långt kvar tills Lisa och Pontus kan välkomna sin lilla bebis till världen. Men varför har de valt att inte ta reda på könet? För Hänt berättar Bonde söker fru-profilen om beslutet.

– Vi har egentligen tagit reda på kön, men vi har inte tittat. Vi har det i ett förseglat kuvert, säger Lisa och fortsätter:

– Jag hade tänkt att vi skulle ta reda på det och göra en ”gender reveal”. Men sedan när jag fick det i handen så kände jag att ”nej, jag håller lite på det här”. Det var så himla kul att gå runt och fundera på vad det här är. Så nej, vi kommer inte ta reda på det.

Lisa Lindvall förklarar att hon och Pontus Mikaelsson är överens om beslutet.

– Man var ju så orolig för de här rutin-ultraljudet där de kollar så att allt är bra. Så sedan när vi hade gjort det så var det så skönt att allt ser bra ut, nu spelar det ju ingen roll vad det blir liksom, bara den är frisk, förklarar hon för Hänt.

LÄS OCKSÅ: Caspers plötsliga ödesbesked för Arvingarna – så ser planen ut

LÄS OCKSÅ: Sanningen om yxolyckan i Farmen – nu avslöjas det tittarna inte får se

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN