Hannah Graafs nya avslöjande om kärlekslivet – efter alla år som singel

Hannah Graaf i svart topp. Hannah Graaf i finstickad grå tröja.
Exklusivt

Hannah Graaf har haft ett hett kärleksliv genom åren.
Efter det att relationen med ex-maken Peter Karyd tog slut år 2018 har hon dock levt som singel.
Men det har kanske ändrats...

Hannah Graaf, 43, är en svensk före detta sångerska och fotomodell. Många känner nog igen henne från popduon Graaf, som Hannah hade tillsammans med storasystern Magdalena Graaf, 46, på slutet av 90-talet.

Hannahs och Magdalenas relation idag har varit mycket omskriven. Förra våren berättade systrarna öppet om alla bråken de haft genom åren, men är också noga att poängtera att det hör syskonkärleken till att bråka:

– Jag och Hannah har tjafsat och bråkat genom åren, även slagits. Men har man inte bråkat så har man inte älskat. Vi är som tvillingsjälar, har Magdalena tidigare sagt till tidningen Amelia om relationen till lillasyster Hannah.

Därför träffar Kaspersen inte familjen – sorgliga situationen

Hannah Graafs tidigare förhållanden och barn

Hannah har fyra barn, med tre olika män. Vi reder ut. Förstfödda sonen William, 20, kom 2001 och är son till musikproducenten Andreas Carlsson, 48, som många känner igen som före detta jurymedlem i tv-programmet Idol. Andreas Hannah och Andreas har idag en ganska komplicerad relation.

Andra sonen Mio, 18, kom in i Hannahs liv år 2003. Samma år gifte sig Hannah med Mios pappa Daniel Boudal, 45. Hannah och Daniel skiljde sig inte så långt därefter, men har en fin relation idag att döma av Hannahs blogginlägg där både Daniel och hans nya flickvän omnämns kärleksfullt.

Men Hannah har också två döttrar tillsammans med Peter Karyd, 46. Paret var gifta i tio år, mellan 2008 och 2018. Dottern Liv, 12, kom år ett år in i äktenskapet år 2009 och yngsta dottern Vida, 9, kom 2012.

Men sedan 2018, när det tog slut med ex-maken Peter har Hannah levt som singel. Så hur ser hon på kärlekslivet nu?

År 2006 dansade Hannah Graaf i det populära underhållningsprogrammet Let's dance tillsammans med proffsdansaren Calle Sterner.

År 2006 dansade Hannah Graaf i det populära underhållningsprogrammet Let's dance tillsammans med proffsdansaren Calle Sterner.

FOTO: Bertil Ericson / TT
Schollins sorgliga sjukdomsbesked – 84-åringen stoppas

Hannah Graafs nya avslöjande om kärlekslivet

Vi pratar med Hannah Graaf inför julen 2021 och ställer några frågor om hur livet, vardagen och kärleken ser ut just nu. Och kärleksbeskedet gör att vi får pirr i magen.

Hannah verkar nämligen redo att öppna upp sig för en ny kärleksrelation och tror att år 2022 är året då det händer:

Att jag ska bli bättre på att våga tacka ja till en dejt och kanske bli kär. Lägger mitt kärlekshopp i 2022”, svarar Hannah i ett meddelande.

Mycket lycka (och nöje) med dejtandet Hannah!

LÄS OCKSÅ: Hannah Graafs känslosamma ord om systern Magdalena Graafs son Isak

LÄS OCKSÅ: Magdalena Graafs ord om Lance Hedman Graafs nya flickvän Desdemona Erlandsson Bååth

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Jessica Gow/TT

SENASTE NYTT!