Kristin Kaspersen om att inte kunna träffa sin pappa Kjell i Norge

Tv-profilen Kristin Kaspersen berättar nu anledningen till att hon inte kan träffa sin pappa i Norge.
Nu reagerar följarna starkt på uttalandet.
”Jag som längtat så galet mycket”, skriver Kristin.
Calle Sterner om relationen till Filip Lamprecht
Slå på ljud

Kristin Kaspersen är en mycket uppskattad tv-profil, författare och influencer. Hon har vuxit upp i rampljuset då hon är dotter till Barbro ”Lill-Babs” Svensson och har själv två barn, Filip Lamprecht och Leon Fahlén.

Kristins pappa är dessutom en norsk tidigare fotbollsspelare med namn Kjell Kaspersen. Han bor i Norge och nu berättar Kristin om sorgen att inte kunna träffa pappa Kjell.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Jessicas lyxsemester med Magnus – se bilderna här

Kristin Kaspersen om att inte få träffa pappa Kjell: ”Längtan”

I ett öppenhjärtigt inlägg på Instagram berättar Kristin Kaspersen anledningen till att hon inte kunnat träffa sin pappa. Orsaken är, inte helt oväntat, coronapandemin förklarar hon.

Hon inleder texten: ”Jag kunde inte åka till pappa i Norge pga av pandemin. Jag som längtat så galet mycket. Men vi vet att det är så här just nu och det finns inte mycket man kan göra mer än att ställa om. Så även om 2021 inte slutade där jag önskade eller 2022 började där jag önskade vara, så blev det fina dagar tack vare härliga vänner.”

Hon fortsätter:

”Och jag väljer att se det jag har, inte det jag inte får. Längtan att åka till pappa blir inte mindre men den går att uthärda då.Imorgon första dagen på jobbet efter ledighet. Vet inte när jag var helt ledig i över en vecka senast. Så nu gäller det att sätta fart. Många roliga projekt framöver… och såklart hälsa på pappa. Så fort jag får och det är snart hoppas jag!”

Därför reagerar följarna: ”Till Maldiverna kunde du åka”

Kristin konstaterar i slutet av det personliga inlägget att hon vet att hon får åka till Norge, då gränsen är öppen. Men på grund av smittoskälen samt den höga spridningen i landet valde Kristin att inte åka dit. Att hennes pappa Kjell är över 80 år har också ett inspel.

Det följarna nu reagerar på i kommentarerna är att Kristin bland annat har rest förut och att det är tråkigt att hon nu inte kan.

”Men till Maldiverna kunde du åka”, skriver en.

”Det har varit stor smittspridning i Oslo så med hänsyn till det och familjens situation så tar vi inga risker. Det handlar inte om att jag inte får åka över gränsen, skriver Kristin som svar på en annan kommentar.

LÄS OCKSÅ: Så är Kristin Kaspersen och Calle Sterners relation idag – efter Let's dance

LÄS OCKSÅ: Charlotte Perrelli om att skaffa fler barn i framtiden – berättar sanningen

FOTO: TT / TV4

SENASTE NYTT!