Så är Kristin Kaspersen och Calle Sterners relation idag – efter Let's dance

kristin kaspersen calle sterner

Calle Sterner och Kristin Kaspersen kammade hem segern i Let's dance år 2019 och blev i och med sin medverkan mycket goda vänner.
Men hur ser relationen ut idag?
Calle Sterner om relationen till Filip Lamprecht
Slå på ljud

År 2019 charmade profilen Kristin Kaspersen, 52, och proffsdansaren Calle Sterner, 32, tittarna med sin fantastiska dans och kemi i tv-programmet Let's dance på TV4.

De berörde så mycket varje vecka att de tillslut stod i final och vann!

Calle har medverkat som proffsdansare i programmet i många säsonger, men år 2019 blev något alldeles speciellt. De vann inte bara den åtråvärda glasskon, utan även ett starkt vänskapsband. Och att de kom bra överens, det syntes genom rutan.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Calle Sterner försvann från rampljuset efter Let's dance 2020

Det är över två år sedan som Calle Sterner och Kristin Kaspersen dansade hem vinsten i Let's dance. Vad har de gjort sedan dess?

Calle Sterner medverkade året efter i programmet och dansade då med skådespelerskan Sussie Eriksson, 58. Det blev ingen vinst den gången, men en riktigt välförtjänt andra plats! Men i år blev det inget Let's dance för Calle Sterner, istället försvann han helt från rampljuset.

Så är dansparets relation idag

Kristin satte även hon sina fotspår i Let's dance. År 2021 klev hennes son, modellen Filip Lamprecht, 24, in i tävlingen och dansade med Linn Hegdal, 26. Rytmen verkar finnas i blodet, för Filip och Linn vann!

Men hur ser relationen ut mellan Kristin och Calle idag? Tittarna har förstått att om man tävlar med varandra i Let's dance så kommer deltagarna varandra riktigt nära, Let's dance-bubblan kan det kallas. Och Kristin och Calle kom varann otroligt nära. Så hur blir relationen efter att de slutat dansa med varandra och inte ses flera timmar varje dag?

Kristin och Calle fortsatte umgås privat efter tävlingen. De gick på röda mattan ihop och har även tränat andra sporter, bland annat skidåkning. Men nu har de inte synts ihop på ett tag. Dock har Calle varit upptagen med sin flickvän Johanna Hermansson, 27.

Kristin Kaspersen och Calle Sterner vann Let's dance

Kristin och Calle.

FOTO: Fredrik Sandberg/TT

Men dansparet har fortfarande kontakt på sociala medier genom att bland annat gilla och kommentera varandras inlägg. Fint!

LÄS OCKSÅ: Tittarnas chock över Calle Sterners förvandling

LÄS OCKSÅ: Calle Sterner om överenskommelsen med Kristin Kaspersen

FOTO: Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN