LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Kristin Kaspersens ord om familjen – efter stora beslutet

04 maj, 2020 
Kristin Kaspersens känslosamma ord om familjebeslutet
Kristin Kaspersen har med känslosamma ord på Instagram berättat om flera minnen från barndomen.
Minnena har givit henne ett uppvaknande som fick henne att ta ett viktigt beslut.
Annons
Kristin Kaspersens hyllar sonen Filip LamprechtBrand logo
Kristin Kaspersens hyllar sonen Filip Lamprecht

Ett av Sveriges mest folkkära ansikten är Kristin Kaspersen, 50, som kammade hem vinsten i förra årets Let’s dance ihop med dansaren Calle Sterner, 30.

Något som Kristin däremot delar med sig av på sociala medier är tankar om funderingar kring livet.

Känslosamma inlägget om insikten

I sitt senaste inlägg på Instagram berättar Kristin om ett uppvaknande av tydlighet om varför hon känner sig så trygg och känner sig så tacksam över att bo just där hon bor. Hon avslöjar att det är tack vare sin mamma Barbro ”Lill-Babs” Svensson och pappa Kjell Kaspersen.

”Nu när vardagen är så annorlunda lever jag ändå mitt liv på en plats där jag som barn delade min vardag med mamma. Jag känner mig så hemma. Jag bor några kvarter från där vi bodde när jag var liten”, skriver Kristin på Instagram och fortsätter:

”Jag promenerar längs Strandvägen där jag minns jag och min syster cyklade i allén när jag fått min första riktiga cykel”.

Annons

Kristin berättar även att hon dricker kaffe och äter frukost på samma hotell som sin pappa bodde på när han var på besök, då han bor i Norge.

Dagen då inlägget delas på Instagram har hon även fortsatt sin promenad ute på Djurgården förbi sin gamla ridskola där hon älskade att vara som liten. Promenaden fortsatte sedan mot ett värdshus som mamma Lill-Babs tog Kristin och resten av syskonskaran efter skolavslutningar.

Barbro Svensson "Lill-Babs" med döttrarna Kristin Kaspersen och Malin Berghagen
FOTO: Pontus Orre/TT

“När vi bodde här skaffade vi en liten hund som heter Pyttan. Nu sitter jag här med Minoo”, skriver Kristin och fortsätter med att tala direkt till mamma Lill-Babs:

”Mamma, snart ska båten sjösättas. Då ska jag ta mig ut i skärgården. Som du fick mig att älska den när vi flyttade ut till Saltsjöbaden i ett hus med sjötomt”.

Annons

Hon berättar även för följarna hur sin pappa även han bott nära vattnet, på en ö i Oslofjorden. Och att hon trivs med att ha vattnet nära.

Kristin passar även på att tacka sin mamma och pappa för allt de givit henne, och förklarar att hon nu förstår varför hon är så extra tacksam för att få vara just där hon är.

Orden till mamma Lill-Babs

”Det var här jag delade vardagen med dig, mamma. Och Det är det jag saknar allra mest när jag önskar du var här. Vardagen med dig. Jag är på den plats som du fick mig att älska. Du är så innerligt närvarande”, skriver Kristin till mamma Lill-Babs.

Barbro "Lill-Babs" Svensson med dottern Kristin Kaspersen
FOTO: Magnus Sandberg/TT

”I dessa tider när vi är distanserade från dom vi älskar kan olika saker ge oss trygghet och en känsla av närhet. Denna plats ger mig det.
Men så fort jag får och kan så ska jag hälsa på pappa i Oslo. Tills dess är Jag trygg här. Ni är här”, avslutar Kristin följt av flera röda hjärtan.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Annons