Charlotte Perrelli om att skaffa fler barn i framtiden

Charlotte Perrelli & Anders Jensen

Charlotte Perrellli och Anders Jensen har två barn tillsammans.
Nu delar artisten med sig om sina tankar kring fler barn framöver.
”Hade gärna skaffat ett barn till”, skriver hon.

Charlotte Perrelli, 47, och Anders Jensen, 45, har varit gifta sedan 2015 och har barnen Adrian Romeo Perrelli-Jensen och Alvin Loui Perrelli-Jensen tillsammans.

Charlotte har även sönerna Alessio Perrelli och Angelo Perrelli från sin tidigare relation med Nicola Perrelli, 52.

Men hade Charlotte själv fått bestämma hade hon gärna velat ha fler. På sin blogg skriver hon nu om sina tankar kring fler barn.

Charlotte Perrellis tuffa gravdikamp – fick missfall tio gånger

Trots att Charlotte idag har fyra barn har vägen dit varit allt annan än enkel. Innan Charlotte och Anders fick yngsta sonen Alvin fick Charlotte nämligen missfall hela tio gånger - något som hon har pratat öppet om flera gånger.

Men som om det inte vore nog drabbades hon även av Vasa Previa, en sällsynt komplikation hos gravida, och i Charlottes fall var det livshotande för både henne och sonen.

I en intervju med Mama berättar hon:

Efter alla frågor – nu berättar Kristin om kärleken

– Jag kunde inte tro att det var sant. Vi hade redan gått igenom så mycket innan jag slutligen blev gravid med Alvin. Tio missfall! Innan jag blev gravid med Adrian hade jag fått ett missfall. Men den här gången var det tio så kallade missed abortions, alltså att fostrets hjärta stannat. Jag började läsa på nätet om andra som hade varit i samma situation, för att leta efter förklaringar till missfallen och för att hitta lösningar.

Hon fortsätter:

– Samtidigt var jag så trött på det här. Att gå upp i vikt, vakna på nätterna för att kissa och så blir det inget. Den där ständiga besvikelsen. Men när jag förstod att jag var gravid med Alvin i vecka fyra kastade jag mig på telefonen och ringde till min läkare för att få börja med injektioner och tabletter som skulle göra det mer fördelaktigt för ett barn i magen. Jag var så rund och stinn från alla mediciner jag tog, som kortison och blodförtunnande. Kortisonet till exempel hjälper kroppen att inte stöta bort fostret. Man sänker helt enkelt sitt immunförsvar, eftersom teorin var att så fort min kropp gick in i en graviditet, så ville den med alla medel stöta bort det som inkräktade och inte skulle vara där. Nu höjdes istället toleransnivån.

Schlagerstjärnans nya barnbesked: ”Hade gärna skaffat ett barn till”

Men trots allt som har hänt kan Charlotte fortfarande längta efter ett till barn.

”Det är sååå mysigt med dessa små barn som förgyller mitt liv. Hade graviditet 4 varit lättare och funkat snabbare hade jag gärna skaffat ett barn till. Men mynttecknet jag faktiskt att jag börjar bli för gammal,…. Och då tänker jag inte på mig själv i första hand utan på barnet. Ska jag vara 60 när det barnet är 10 år. Det känns inte riktigt rätt”, skriver hon på sin blogg och fortsätter:

”Jag är så otroligt glad för mina barn och såååå tacksam!!! Jag menar bara att det är svårt att bli mätt. Jag älskar småbarn.”

LÄS OCKSÅ: Följarnas starka reaktioner efter nya bilden på Carolas dotter Zoe

LÄS OCKSÅ: Joacim Rickling bryter tystnaden om tuffa förlossningen med Caroline Kejbert

SENASTE NYTT!