Kristin Kaspersens nya ord om kärlekslivet – efter alla frågor

Kristin Kaspersen

Den senaste tiden har Kristin Kaspersen fått en hel del frågor om sitt kärleksliv.
Nu bryter hon tystnaden om hur det faktiskt ligger till.
”Allt annat är skitsnack”, säger hon.
Bianca Ingrossos ärliga ord om Pernilla Wahlgrens relation till Kristin Kaspersen
Slå på ljud

Kristin Kaspersen är en av Sveriges mest folkkära tv-profiler. Genom åren har hon lett program som Nyhetsmorgon, Idrottsgalan och Fångarna på fortet och har hyllats med både priser och lovord.

När hon inte jobbar gillar hon att spendera tid med sönerna Filip Lamprecht och Leon Fahlén, och senast som i julas sågs hon i Järvsö med sönerna.

Men hur ser det egentligen ut för Kristin på kärleksfronten?

Nu berättar hon en gång för alla.

Kristin Kaspersen om skilsmässan från Hans Fahlén

Under årens gång har Kristins kärleksliv varit ett omskrivet ämne och det har skrivits en hel del om hennes förhållande med bland annat Martin Lamprecht och Hans Fahlén. Men de senaste åren har Kristin var singel och för Expressen har hon berättat att det är något hon trivs med.

– Självklart vill jag träffa någon, men jag mår bra där jag är. Det är en annan sak om man inte tycker om att leva själv. Jag är lycklig och har ett väldigt bra liv, det blir bara en härlig bonus den dagen jag träffar någon. Jag har ingen brådska, även om det skulle vara jättemysigt och superhärligt, säger hon till tidningen.

Kristin Kaspersens nya ord om kärlekslivet – efter alla frågor

På Kristins sociala medier delar hon ofta med sig av vad som händer i sitt privatliv. Under dagen har hon bland annat låtit följarna följa med henne på ärenden som att tvätta bilen och rensa förrådet.

Men mitt i alla ärenden tog hon sig tiden till att en gång för alla klargöra hur hennes kärleksliv faktiskt ser ut. Detta efter att hon fått många frågor angående om hon träffar någon just nu.

Men så verkar inte vara fallet.

”Jag har fått frågan två gånger idag..Jag är fortfarande SINGEL, inte kär i NÅGON och har inte flirtat med NÅGON! Allt annat är skitsnack!”, markerar hon tydigt.

LÄS OCKSÅ: Joacim Rickling bryter tystnaden om tuffa förlossningen med Caroline Kejbert

LÄS OCKSÅ: Lars ”Lassemans” fru Therese Larsson om sitt skönhetsingrepp

FRÅN FÖRSTASIDAN