ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Lars ”Lassemans” fru Therese Larsson om sin nya operation

03 jan, 2022 
Lasseman Larsson och hustrun Therese Larsson
Lassemans fru Therese Larsson har genomfört en operation.
Nu berättar hon om anledningen bakom beslutet.
– Anledningen är 50 procent utseende och 50 procent besvär, förklarar hon för Hänt.
Annons
Casper Janebrink om pinsamma missen på scenBrand logo
Casper Janebrink om pinsamma missen på scen

Dansbandet Arvingarna består av killarna Casper Janebrink, 52, Lars ”Lasseman” Larsson, 49, Tommy Carlsson, 52, och Kim Carlsson, 48.

Bandet slog igenom tidigt 90-tal, närmre bestämt 1993, då de medverkade i Melodifestivalen med bidraget Eloise. De kammade då hem hela tävlingen med den låten och fick sedan representera Sverige i Eurovision Song Contest.

En som funnits vid Lars ”Lasseman” Larssons sida genom framgångarna är hustrun Therese Larsson.

Nu berättar Therese om den okända operationen.

Så träffade Therese Larsson och Lasseman varandra

– Det var 93, vi var ute på turné och Therese var med sin familj på ett utav våra gig. Så var det en tidning som ville göra något reportage och då frågade de henne om hon kunde tänka sig att ställa upp på det. Så då blev det hon som var med i ett reportage om att vi var just i Mörrum, i Karlshamn, då och spelade, berättade han då.

Annons

Och Therese själv fyllde i.

– Det var när jag var 18 år, så 1993 så föll jag för hans charm. Han såg bra ut, det var ju det första jag tänkte på. Sedan när man lär känna varandra blir det ju en annan sak. Det var faktiskt en reporter på lokaltidningen som ville att jag skulle ställa upp på en bild med en från Arvingarna, då valde jag Lasseman.

Therese Larsson om ögonlock-operationen: ”En tyngd”

Therese delar ofta med sig av sitt privatliv på sociala medier och nu har hon dessutom publicerat bilder på ögonlocken som hon nyligen opererat.

Therese Larsson har opererat ögonlocken.
Therese visar upp ögonen och förklarar att hon fortfarande är svullen.

När Hänt når Therese förklarar hon att hennes ögonlock alltid varit lite hängande och att det var en enkel operation.

– Anledningen är 50 procent utseende och 50 procent besvär. Mina ögonlock har alltid varit lite hängande och med åren har det blivit mer och då också en tyngd och en trötthetskänsla över ögonen, förklarar hon och fortsätter:

– En ganska enkel operation som jag nu bestämde mig för att göra.

FOTO: TT

Annons