ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför blev det ingen Arvingarnas jul 2021 – Lasseman avslöjar

02 jan, 2022 
Lasseman och Arvingarna
Lars ”Lasseman” Larsson och Arvingarna bjöd ifjol upp till programmet Arvingarnas jul hos Lasseman som gick på TV4.
Men varför blev det inget i år? Nu berättar Lasseman för Hänt.
– Om det finns efterfrågan så gör vi gärna ett nytt program, säger han.
Annons
Casper Janebrink om pinsamma missen på scenBrand logo
Casper Janebrink om pinsamma missen på scen

Arvingarna är ständigt aktuella i program och olika sammanhang. Nyligen kunde vi se Casper Janebrink, 51, fronta gruppen i Så mycket bättre. Bandet har även haft julshower hela december. Men något som vi inte fick se med Arvingarna i år var Arvingarnas jul hos Lasseman som vi i fjol kunde tal del av på TV4play.

Nu berättar Lars ”Lasseman” Larsson för Hänt om varför det inte blev något program.

Lassemans flytt med hustrun Therese Larsson: ”Vi ska bygga”

I höstas nåddes vi av nyheten att Lasseman och hustrun Therese sålt huset i Göteborg.

Men faktum är att de flyttat bara några 100 meter bort från det tidigare huset. Villan är från tidigt 1900-tal och ligger på Ängholmen. Makarna har även planer på att renovera det nya boendet, bland annat ska de göra en ny entré, något Lasseman har berättat för Hänt.

– Vi ska bygga ut och försköna det huset. Så vi ska gå ett varv med alla grannar för att kolla så de tycker det är okej med det vi ska göra, det är inte jättemycket. Vi har haft en arkitekt som ritat, denna gång är det ett annat läge, så nu har vi en egen brygga, berättade Lasseman för Hänt och fortsatte:

Annons

– Invändigt är det färdigrenoverat. Vi ska göra en studio i garaget så vi kan vara där och jobba, sen fixa iordning bryggan så vi kan ha båten där, inget mer invändigt, förutom tillbyggnaden. Det finns nämligen ingen riktig entré på huset, så vi satsar på att bygga en ordentlig entré och då blir det även yta till ett till vardagsrum.

Therese och Lasseman har även startat ett Instagram-konto där man kan följa renoveringen.

Därför blev det ingen Arvingarnas jul hos Lasseman år 2021

Ifjol gjorde Arvingarna succé med Arvingarnas jul hos Lasseman. I programmet fick vi se bandet hemma hos Lasseman, där de varvade musik med matlagning.

De delade även med sig av sina personliga favoriter när det kommer till julmusik. Mästerkocken Louise Johansson var även på plats för att lära bandet att göra snygga pepparkakshus och komikern Jan Rippe bjöd på skratt.

Programmet fick stor respons, men frågan många ställt sig är varför det inte blev något program i år. Något Lasseman nu ger svar på!

– Det har inte varit aktuellt med ett sånt program i år. Men om det finns efterfrågan så gör vi gärna ett nytt program nästa år, säger Lasseman till Hänt.

Vem vet, kanske det passar bättre år 2022 om renoveringen av det nya huset då står klart!

FOTO: Tommy Holl/TT / TV4

Annons