LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Arvingarnas fruar Therese Larsson, Helena Janebrink, Åsa Carlsson och Linda

25 dec, 2021 
arvingarnas fruar
Arvingarnas bandmedlemmar är alla fyra gifta sedan många år tillbaka.
Men vilka är fruarna Therese Larsson, Helena Janebrink, Åsa Carlsson och Linda Carlsson?
Hur lever de sina liv?
Annons
Skrattfest när Arvingarna berättar gamla minnen: "Kilten flög upp"Brand logo
Skrattfest när Arvingarna berättar gamla minnen: "Kilten flög upp"

Arvingarna bildades i Partille utanför Göteborg år 1989 och är idag ett av Sveriges mest folkkära dansband. Men hur ser livet ut på hemmafronten? Alla bandmedlemmarna, Casper Janebrink, 51, Lars ”Lasseman” Larsson, 49, Kim Carlsson, 49, och Tommy Carlsson, 53, har fruar och barn.

Så här lever fruarna sina liv!

Arvingarna med deras fruar
Arvingarna-medlemmar med deras fruar.

Lars Lasseman Larssons fru Therese Larsson

Lasseman träffade sin fru och Therese Larsson, 46, redan år 1993. Det var efter att Arvingarna hade slagit igenom och var kända för hela svenska folket. Hur gick första mötet till?

Annons

– Det var 93, vi var ute på turné och Therese var med sin familj på ett utav våra gig. Så var det en tidning som ville göra något reportage och då frågade de henne om hon kunde tänka sig att ställa upp på det, har Lasseman tidigare berättat för Hänt i en intervju. Han fortsatte:

Så då blev det hon som var med i ett reportage om att vi var just i Mörrum, i Karlshamn, då och spelade. Sen höll vi kontakten lite efter det. Så på den vägen är det!

Men vad gör Therese till vardags? På Instagram, där hon kallar sig therese_larsson75 beskriver hon sig som en ”Blekingetös med hjärta för hus, hem och trädgård”. En tjej med många intressen med andra ord, härligt!

Vad jobbar Therese med då?

– Jag jobbar i dagsläget som VD-assistent på ett företag i rederi-branschen. Det ligger här ute där vi bor. Det är väldigt bekvämt, det ligger på Saltholmen så jag cyklar till jobbet varje dag och kan cykla hem på lunchen och äta om jag vill, så det är jätteskönt, har Therese tidigare berättat i en intervju med Hänt. Hon fortsatte:

Annons

– Jag har jobbat inne i stan i Göteborg i över 20 år nu, så det har varit skönt att slippa pendla in till stan varje dag. Så det gör jag sedan ett år tillbaka. Innan det har jag varit i fastighetsbranschen i 20 år på Wallenstam och lite jurist-assistent där mellan. Det har varit lite blandat, jag är en fixare!

Casper Janebrinks fru Helena Janebrink

En annan som är aktiv på sociala medier är Casper Janebrinks fru Helena Janebrink, 44. På Instagram förklarar Helena vem hon är och nämner även att hon är gift med Casper.

Något annat som även framgår i hennes bio är att hon arbetar på Atea, några som sysslar med It-lösningar och it-produkter för företag.

Casper Janebrink och Helena Janebrink skiljer sig

I februari 2022 meddelade Casper Janebrink och Helena att de valt att gå skilda vägar. Efter 23 år tillsammans har de ansökt om skilsmässa.

Annons

Kim Carlssons fru Åsa Carlsson

Kim Carlsson är sedan år 1998 gift med sin fru Åsa Carlsson. De träffades på ett uteställe i Västerås och har hängt ihop sedan dess. Kim och Åsa har två barn tillsammans, döttrarna Kim-Annie Carlsson, 25, och Ronja Carlsson, 22.

Både Kim och Åsa är lite mer privata när det gäller sociala medier, om man jämför med de andra bandmedlemmarna och deras fruar.

Men det vi vet är att Kims frus fullständiga namn är Åsa Maria Carlsson och föddes 18 september år 1971. Hon är idag 50 år gammal och bor tillsammans med Kim i Onsala.

Tommy Carlssons fru Linda Carlsson

Kim Carlssons bror Tommy Carlsson är sedan år 2002 gift med sin fru Linda Carlsson, 42.

De har fyra barn ihop – Maja Carlsson, Viggo Carlsson, Loke Carlsson och Calle Carlsson.

Familjen bor tillsammans i Kungsbacka.

FOTO: Ola Axman/TT, Tommy Holl/TT, Hans Shimoda/TT

Annons