ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Arvingarna-Kim Carlssons barn har vuxit upp – så ser de ut idag

15 nov, 2021 
Mikael Einarsson
Åsa Carlsson, Kim Carlsson
Arvingarna-profilen Kim Carlsson och hustrun Åsa har döttrarna Kim-Annie och Ronja tillsammans.
Såhär ser döttrarna ut idag.
Annons
Hänt grillar Casper Janebrink med 3 snabba frågor – Se klippet härBrand logo
Hänt grillar Casper Janebrink med 3 snabba frågor – Se klippet här

Kim Carlsson, 49, är en av bandmedlemmarna i det enormt populära dansbandet Arvingarna. Bandet bildades 1989 i Partille utanför Göteborg.

Tillsammans med de övriga bandmedlemmarna kan gitarristen från Onsala se tillbaka på en minst sagt lång och framgångsrik karriär.

1993 deltog Arvingarna i Melodifestivalen för första gången med låten Eloise, och vilken succé det blev.

Bandet tog hem tävlingen och fick senare representera Sverige i Eurovision Song Contest på Irland, där det slutade med en sjunde plats.

Därefter har svenska folket fått ta del av deras medverkan i den populära musiktävlingen en handfull gånger.

Kim om ha med äldre brodern Tommy Carlsson i bandet

Med i bandet har Kim sin fyra år äldre bror Tommy Carlsson. Nyligen berättade gitarristen i en intervju med Hänt hur det är att ha med storebrorsan.

– Vi har aldrig känt någon ålderskillnad utan vi har umgåtts på samma plan hela tiden. Det har aldrig varit någon hierarki oss bröder emellan heller, säger han och fortsätter:

Annons

– I och med att vi är ganska lugna så har det nästan varit så att det är vi som kommit bäst överens, otroligt nog. Man kan ju tro att det borde vara tvärtom.

Sedan 1998 är Kim Carlsson gift med Åsa Carlsson. Paret träffades för första gången 1994 när Arvingarna var och spelade i Västerås.

Kim Carlsson om relationen med sina barn

Tillsammans har paret döttrarna Kim-Annie, 25, och Ronja Carlsson, 22. Kim-Annie arbetar idag som fritidspedagog på en förskola medan yngsta dottern arbetar i charken i en matbutik.

För Hänt berättar Kim nu om relationen med döttrarna.

– Vi har alltid umgåtts. Vi har varit öppna föräldrar och alla kompisarna har ofta hängt hos oss. De har aldrig haft några problem med att vi umgåtts tillsammans. Vi har suttit på krogarna i Kungsbacka tillsammans efter att de hamnat i den åldern, säger Kim.

Såhär ser döttrarna ut idag:

Kim och Åsa har döttrarna Kim-Annie. Foto: Instagram: byannie
… och Ronja Carlsson. Foto: Instagram

FOTO: Tommy Holl, Karin Törnblom/TT

Annons