ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Arvingarna-Tommy Carlssons liv utanför rampljuset – okända familjelyckan

04 mar, 2022 
Arvingarnas Tommy Carlsson
Arvingarna är ständigt aktuella. Denna gång i ny krogshow och i semifinalen av Melodifestivalen.
När Hänt träffar bandet berättar de om showen och Tommy Carlsson avslöjar dessutom att han har blivit farfar.
– Det är fantastiskt, säger han till Hänt.
Annons
Arvingarnas glädjebesked – avslöjar hemliga detaljer om nya showenBrand logo
Arvingarnas glädjebesked – avslöjar hemliga detaljer om nya showen

Arvingarna är ständigt aktuella och medverkar nu på lördag i Melodifestivalens semifinal med ett uppträdande. De är dessutom mitt uppe i planering av den nya krogshowen.

När Hänt träffade bandet i veckan berättade medlemmen Tommy Carlsson om jobbet med Arvingarna, livet utanför rampljuset och familjelyckan!

Arvingarnas nya krogshow – speglar ett fans resa med bandet

För Hänt berättar gruppen att det inte är Arvingarna i sig som kommer förmedla historien om bandet i krogshowen I love Arvingarna. Utan det är fansens syn på deras resa som kommer stå helt i fokus.

Det kommer vara en del hits från 90-talet och bortglömda låtar som Casper Janebrink beskriver det, även nya låtar som inte släppts än kan komma att bjudas på.

Annons

– Den har vi fnulat på ett tag, det kommer handla om en utomstående som ser Arvingarna. Ett fan kan man säga, den heter ju I love Arvingarna, säger Lars ”Lasseman” Larsson varpå Tommy Carlsson fyller i:

– Det blir inte en kronologisk ordning, med låtarna från 1993 och framåt som förra gången.

– Men mestadels kan man säga att krogshowen kommer bygga på allt som vi har gjort under åren. Sedan om det tillkommer något nytt som ingen har hört får bli en överraskning!, säger Kim Carlsson.

Arvingarna
Arvingarna berättar för Hänt.se om nya krogshowen.

Tommy Carlsson liv utanför rampljuset med Arvingarna

Arvingarna har hållit ihop i över 30 år i ur och skur. Utanför rampljuset lever de helt vanliga familjeliv och har barn som redan är vuxna eller närmar sig vuxen ålder.

Annons

Tommy beskriver Arvingarna som ett ”gött gäng”.

– Att man får jobba med musik, och Arvingarna som grupp, jag tycker det är skönt, vi är ett gött gäng. Som vi sa förut det är ju som att vara syskon nästan, eller jag och Kim är ju syskon men de andra får ju vara med, säger Tommy.

Tommy förklarar vidare att han har ett intresse för film och ser sig själv som mer nördig än de andra bandmedlemmarna.

– Jag är sådan nörd i allt möjligt, jag nördar in på konstiga grejer, film och sådant säger Tommy och skrattandes.

På fritiden umgås han med sin fru och går gärna långa promenader. Dessutom blev han farfar förra året och nyligen var han på dop.

– Mycket promenader med hundarna blir det, vi hänger som kompisar mest. Min äldsta pojk från äktenskapet innan har fått barn, han är så pass gammal idag att han har fått en liten dotter. Så jag blev farfar i augusti förra året, säger Tommy och avslutar:

– Det är fantastiskt. Jag var ju på dop här förra helgen, det är härligt.

FOTO: Henrik Montgomery/TT / HÄNT TV

Annons