Arvingarnas glädjebesked – avslöjar hemliga detaljer om nya showen

Arvingarna
Exklusivt

Arvingarna gör en ny krogshow med titeln I love Arvingarna.
När Hänt träffar bandet berättar de om den stora glädjen och hur showen kommer att bli.
– Det är inte vi som som berättar vår historia, säger Casper Janebrink.
0:49

Efter reklamen: Arvingarnas glädjebesked – avslöjar hemliga detaljer om nya showen

(0:49)

Arvingarna har hållit ihop i över 30 år och till hösten är de aktuella med krogshowen I love Arvingarna hemma i Göteborg.

När Hänt träffar det folkkära bandet berättar de om glädjen över den nya krogshowen. De beskriver den som unik, då historien och regin nämligen är uppbyggd ur ett fans ögon.

Exklusivt
Därför nobbar Christina Lindberg Let's dance – ångern efter beslutet

Arvingarnas nya krogshow: ”Får bli en överraskning!”

Showen har premiär i Göteborg men tanken är att bandet ska kunna ta showen vidare till städer som Stockholm och en längre turné. När Hänt frågar bandet om om showen berättar de att den handlar om fansens resa.

– Den har vi fnulat på ett tag, det kommer handla om en utomstående som ser Arvingarna. Ett fan kan man säga, den heter ju I love Arvingarna, säger Lars ”Lasseman” Larsson

– Det är Arvingarnas historia utifrån ett fans sätt att se vår historik. Det är inte vi som berättar vår historia, det är ett fan som berättar, fyller Casper Janebrink i.

Showen kommer vara lite annorlunda uppbyggd än förra gången, låtarna kommer inte framföras i kronologisk ordning berättar bandmedlemmen Tommy Carlsson.

– Det blir inte en kronologisk ordning, med låtarna från 1993 och framåt som förra gången, säger Tommy.

Arvingarna

Arvingarna blev intervjuade av Hänt.se för att berätta om nya showen.

FOTO: HÄNT TV

TV: Arvingarna om tuffa perioden: "Vi har varit jäkligt trötta på det"

Se klippet här!

”Barn fångade upp Arvingarna med låten ”I do” år 2019”

Arvingarna fick ett nytt genombrott år 2019 med låten I do i Melodifestivalen, men hur de lyckats fånga den yngre publiken och barn har de ingen aning om.

– Ja men det är väldigt roligt, säger Casper och Kim Carlsson fyller i:

– Och varför det är så har vi ingen vettig förklaring på.

Casper konstaterar vidare att krogshowen kommer spegla ett fans upplevelse av bandet och att de nu vänder sig till de som följt dem i många år och själv har fått barn.

– Det är ju många fans som följt oss genom åren och många yngre tjejer då som nu har fått egna barn. Det är lite där vi fångar upp storyn. Att barn fångade upp Arvingarna med låten I do år 2019. Vi har fått en ny skara unga fans om vi säger så, säger Casper Janebrink och fortsätter:

– Vi har sett mammor med deras döttrar komma och säga ”ja men jag gillade ju er på 90-talet och nu gillar min dotter er.” Vi kommer också ha med två skådespelare på scenen som kommer spela en mamma och dotter typ.

Kim förtydligar även att krogshowen kommer återspegla allt bandet gjort genom åren.

– Men mestadels kan man säga att krogshowen kommer bygga på allt som vi har gjort under åren. Sedan om det tillkommer något nytt som ingen har hört får bli en överraskning!, avslutar Kim Carlsson.

Premiär för ”I Love Arvingarna” är den 16 september och den spelas till den 17 december på Kajskjul 8 i Göteborg. Biljetter släpps den 8 mars.

FOTO: HÄNT TV

SENASTE NYTT!