ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
Idol 2023 marknadsföring banner

Därför nobbar Christina Lindberg Let's dance – ångern efter beslutet

02 mar, 2022 
Christina Lindberg
Hänt intervjuar country- och dansbandssångerskan Christina Lindberg! Nu berättar hon om nya låten, framtidsplanerna – och avslöjar dessutom att hon har fått frågan om att vara med i Let's dance.
– Nu ska jag säga som det är, säger hon till Hänt.
Annons
Christina Lindbergs ärliga ord om Let’s dance:  ”jag fick frågan”
Christina Lindbergs ärliga ord om Let’s dance:  ”jag fick frågan”

Country- och dansbandssångerskan Christina Lindberg, 53, är aktuell med en ny låt, spelningar och Svensktoppskalaset till sommaren.

När Hänt träffar artisten berättar hon dessutom att hon har fått frågan om Let's dance och hoppas snart få det igen!

Christina Lindbergs glädje efter coronapandemin – släppt ny låt

Christina blev, likt andra i hennes bransch, hårt drabbad av coronapandemin. Många jobb blev inställda eller framflyttade. Nyligen släppte hon en låt med just titeln Man längtar ut, i hennes fall till publiken.

– Just nu så har jag släppt en singel, en ny låt som heter Man längtar ut. Som jag skrev förra sommaren när jag kände jag klarar inte detta längre. Jag måste få träffa medmänniskor, stå på scenen, jag längtar ut! Då kom den texten till mig, säger Christina och fortsätter:

Annons

– Jag har också föreläst om min bok De första ljuva åren och de alltför tjocka låren och jag bokar jobb! Man är ju så glad nu, för det rullar in. Juli blir en bra månad ser jag nu redan exempelvis. Sedan ska jag förhoppningsvis ut med Svensktoppskalaset. Men vi får se, för alla vill ut och jobba. Nu har problemet blivit att alla ställen är uppbokade istället haha!

Christina Lindberg
Hänt intervjuade Christina i designern Peter Englunds studio.

Christina Lindbergs ärliga ord om Let’s dance: ”Fick frågan”

Let's dance 2022 drar igång snart och Christina berättar för Hänt att hon har fått frågan om att vara med av TV4 för ungefär fem år sedan.

Annons

– Då hade jag det ganska tufft hemma med barn och min dotter. Jag sa att jag skulle kunna tänka mig det men att de kan höra av sig igen för jag känner ju Ann Wilson ganska väl, säger Christina och fortsätter:

– Men sedan efter det så har det inte hänt någonting. Och grejen är när jag var ung så dansade jag ju! Jag dansade något som på den tiden kallades jazzbalett. Jag älskar att dansa det är det bästa jag vet.

Om Christina fick frågan idag skulle det inte finnas några tvivel.

– Skulle jag få frågan nu skulle jag ställa upp direkt. För jag tycker det ser jätteroligt ut. Snacka om att få igång kroppen det behöver man. Någon push för att göra det man brinner för, säger hon och tillägger:

– Jag är inte heller rädd, för jag känner att det handlar om att ha roligt. Det är liksom en tävling som ska vara rolig. Det handlar det om. Men inte i år, men jag hoppas att de kanske tänker på mig.

FOTO: Eero Hannukainen/TT / HÄNT TV

Annons