Christina Lindbergs pik till Lotta Enberg – efter vännens tystnad

Christina, Lotta
Exklusivt

Christina Lindberg och Lotta Engbergs vägar har korsats många gånger genom åren.
Trots detta har inte Christina uppträtt på Lotta på Liseberg. När Hänt träffar artisten skickar hon nu en liten pik till programmet.
– Jag behöver påminna dem om att här är jag, säger hon till Hänt.
0:43

Efter reklamen: Christina Lindberg om Lotta Engbergs kärlekslycka med Dr Mikael: ”God äkta tjej”

(0:43)

Country-och dansbandsångerskan Christina Lindberg är aktuell med en ny singel och spelningarna börjar rulla in efter två år av coronapandemin.

När Hänt intervjuar artisten berättar hon om längtan efter publiken och drömmen om att få uppträda på Lotta på Liseberg. Som hon aldrig fått frågan om – trots att hon känner självaste frontfiguren Lotta Engberg.

Exklusivt
Tunga sjukdomsbeskedet – nu berättar Kalle Moraeus

Christinas pik till Lotta på Liseberg: ”Jag vill vara med”

Christina berättar att program som passar hennes genre är Bingolotto och Lotta på Liseberg, trots detta har hon aldrig fått frågan om att vara med i det sistnämnda programmet.

– Jag träffar liksom inte alla de här människorna som jag känner såväl och har kontakt med. Jag behöver påminna dem om att här är jag, jag vill vara med liksom!

Får jag fråga vilka program?

– Jag skulle kunna tänka mig... Som Lotta på Liseberg till exempel! Det har jag aldrig varit med i. Jag känner att det är min publik, min genre, jag och Lotta känner varandra, säger hon och fortsätter:

– Förra sommaren tänkte jag så här att... De har väl massa som kommer och så tar de dem som är närmast eller något och de kanske inte direkt tänker Christina. För jag har ju varit mycket med min man i och med att han blev sjuk, fast jag har turnerat och håller på hela tiden med musiken.

Christina Lindbergs ärliga ord om Let’s dance:  ”jag fick frågan”

Se klippet här!

Kommer kontakta Lotta Engberg

Christina poängterar att spelningarna avtrappades på grund av restriktionerna. Men att hon varit i gång non stop innan dess – tack vare hennes folkliga publik.

– Det är inte så att jag inte gör någonting. Jag turnerar konstant förutom nu när det har varit covid-19. Så jag har ju fullt upp hela tiden annars för jag har en folklig publik tack och lov. Så jag har tur med det, publiken kommer!

Christina Lindberg

Christina skojar framför kameran och säger: ”Här är jag!”

FOTO: HÄNT TV

Har du planer på att kontakta Lotta inför sommarens Lotta på Liseberg?

– Ja, ja, ja! Alltså familjen är alltid det viktigaste för mig, det är så. Men nu blir min yngsta son 20 år och nu känner jag att det är lite time för mig igen, att lägga ner lite mer tid på det jag älskar och brinner för, säger Christina Lindberg och fortsätter:

– Jag älskar att sjunga live och att möta publiken och det är så kul att göra tv. Jag vill inget annat, så jag ska försöka ta reda på lite kontakter, för jag har ingen manager, jag är min egen. Också konstigt och dumt, men jag har har inte tänkt så långt, jag har fått in mina jobb och det har funkat genom att arrangörerna har varit nöjda.

FOTO: TT / HÄNT TV

SENASTE NYTT!