LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Benjamin Ingrosso hyllas efter kärleksfulla bilderna med Oskar Fager

15 nov, 2021 
Benjamin Ingrosso
Benjamin Ingrossos syns sällan i Wahlgrens värld – men trots det har han kommit väldigt nära en person i filmteamet.
Nu hyllas artisten efter de kärleksfulla bilderna tillsammans med vännen.
Annons
Benjamin Ingrossos ord om dejten – med ”killen”Brand logo
Benjamin Ingrossos ord om dejten – med ”killen”

Benjamin Ingrosso, 24, är inte bara artist och låtskrivare. Han har även ett eget program på TV4 med titeln Benjamin's, som är baserat på hans två stora intressen – matlagning och musik.

I programmet bjuder Benjamin in gäster för att laga mat, samtala och sjunga. Nyligen nåddes vi även av nyheten att det blir en säsong 2 av programmet, som spelades in under hösten. Och ingen har väl missat att Benjamin är gästvänlig och bryr sig om sina vänner? Nu väljer han nämligen att hylla producenten och filmaren Oskar Fager, som bland annat är verksam i produktionen av Wahlgrens värld. Se kärleksfulla bilden och följarnas hyllning här!

Benjamin Ingrosso om nya säsongen av Benjamin's på TV4

Det var i Nyhetsmorgon som vi fick ta del av den glädjande nyheten att Benjamin Ingrosso fortsätter med sitt program Benjamin's. Programmet fick stort genomslag ifjol och gästades av bland andra Zara Larsson, Felix Sandman, Kaliffa, Carolina Gynning och Molly Sandén.

Benjamin tillsammans med vännen och artisten Felix Sandman
Benjamin tillsammans med vännen och artisten Felix Sandman i Benjamin's.

I programmet lagar Benjamin Ingrosso mat till gästerna, som i många fall dessutom hjälper till. Förra årets säsong bjöd på en hel del känslor, som kärlek, skratt och tårar. När Nyhetsmorgon gjorde ett inslag om nya säsongen berättade Benjamin själv om inspelningen.

Annons

– Det är faktiskt helt otroligt, det trodde jag aldrig förra året. Det gick bättre än jag hade förväntat mig, sa han då.

Benjamin Ingrosso hyllas för bilden med vännen Oskar Fager

Det är inte bara Benjamin Ingrosso som glänser i tv-rutan. Likaså gör även systern Bianca Ingrosso och mamman Pernilla Wahlgren i deras prisbelönta realityserie Wahlgrens värld. Även Benjamin har titt och tätt dykt upp i serien och lärt känna teamet bakom den framgångsrika serien.

En av dem är Oskar Fager, och vad det går att utläsa från sociala medier ser de ut att ha en väldigt nära relation. Oskar och Benjamin älskar att gå ut och äta god mat ihop, så följer man Benjamin Ingrosso på Instagram har man garanterat sett lite skymtar av Oskar Fager.

Efter att Benjamin publicerat en bild på dem två tillsammans hyllas han nu av sina följare. Många människor verkar glädjas åt den fina relation som de har.

Benjamin Ingrosso hyllar vännen Oskar Fager
Benjamin Ingrosso hyllas av följarna efter bilden med Oskar Fager.

”Två av mina favoritkillar..!”, skriver Pernilla Wahlgren.

”Mina favoriter”, hälsar Bianca Ingrosso.

”Älskar er och att ni älskar varandra”, skriver en tredje följt av: ”Snygga killar”

FOTO: TV4 // Karin Törnblom/TT

Annons