LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Starka reaktioner efter Bachelor-Sebastian och Idas ord i Nyhetsmorgon

15 nov, 2021 
Sebastian Martinsson och Ida Nordfors
Sebastian Martinsson fann kärleken i Bachelor.
Han gav sin sista ros till Ida Nordfors, och idag är de ett par.
När duon gästade Nyhetsmorgon för att prata om kärleken blev många tittare berörda.
Annons
Julia Franzén om tuffa tiden i BacheloretteBrand logo
Julia Franzén om tuffa tiden i Bachelorette

Bachelor 2021 gjorde stor succé hos svenska folket, som vecka efter vecka fick följa Simon Lindström och Sebastian Martinssons stora jakt på kärleken. Det var Ida Nordfors som fick ta emot Sebastians sista ros, och Elvira Svensson tog emot Simons.

Vi har även fått ta del av hur det gick sedan för paren. För Hänt har Sebastian och Ida bekräftat att de idag är ett par. Även Simon och Elvira har intygat att de istället inte är ett par idag. Och när Sebastian och Ida gästade Nyhetsmorgon så intygade de båda att kärleken fortfarande spirar och tittarna var inte snåla med sina reaktioner på inslaget.

Ida Nordfors och Sebastian Martinssons kärlekesresa

Allting började med att Ida kollade på Nyhetsmorgon och såg Sebastian prata om Bachelor. Hon testade då att kontakta honom själv via Instagram för att fråga om en dejt. Sebastian valde då att inte svara på grund av strikta regler från produktionen.

Annons

Ida fick senare gå på casting och då var resan igång! Under våren åkte hon tillsammans med flera andra tjejer ner till Grekland i hopp om att hitta kärleken. Till en början dejtade Ida både Sebastian och Simon, för att sedan helt satsa helhjärtat på Sebastian.

Kärleken växte i programmet, och vi fick både se paret gifta sig och gå på romantiska dejter. Den sista rosen gick sedan till Ida och Sebastian beskrev i programmet att han var ”tokkär”. För Hänt berättade han även hur mycket Ida betyder för honom.

– Ida betyder så mycket för mig. Hon har allt man vill ha i en tjej och mer därtill. Jag är så lycklig. Jag är helt klart mer kär nu än när vi kom hem. Det jag ser mest fram emot är att kunna ha en normal vardag ihop och slippa tänka på att någon ser oss.

Starka reaktioner efter Ida och Sebastians ord i Nyhetsmorgon

I helgen så gästade Ida och Sebastian Nyhetsmorgon tillsammans. Där berättade de om resan och hur de lever idag. Flera tittare blev märkbart rörda och glada över inslaget, något som uttrycks på sociala medier.

Sebastian och Ida i Nyhetsmorgon
Sebastian och Ida är idag ett par.

En skriver: ”Så kul Ida att du vann Sebastians hjärta. Jag höll på dig hela tiden. Du är så fin och vacker. Stort Grattis till er båda.”

”Så fina ni är tillsammans, kände från början att ni var som gjorda för varandra, så glad att min min magkänsla stämde Grattis till kärleken”, hälsar en annan.

”Så fina tillsammans, hoppades från första avsnittet att det skulle bli ni två. Lycka till båda två,” skriver en tredje.

FOTO: TV4

Annons