Så lång är artisten Benjamin Ingrosso och andra saker du undrar

Så lång är artisten Benjamin Ingrosso och andra saker du undrar, Felix Sandman

Benjamin Ingrosso har nått en rejäl framgång med sin musik, samtidigt som han syns till en hel del i realityshowen Wahlgrens värld.
En fråga som konstant är återkommande är dock hur lång Benjamin Ingrosso är, ett ämne som han själv har kroppskomplex över.
Här är 5 saker du kanske inte hade koll på om Benjamin.

Benjamin Ingrosso är en i syskonskaran av sångerskan Pernilla Wahlgren och Emilios Ingrossos barn. Han jobbar idag som artist och låtskrivare, vilket går minst sagt bra.

Tittarna har sett honom en hel del i realityshowen Wahlgrens värld, men där har främst systern Bianca Ingrosso, 25, och mamma Pernilla, 52, huvudrollerna.

Här är flera saker du kanske inte hade koll på om Benjamin Ingrosso.

Benjamin Ingrosso sjunger

FOTO: Janerik Henriksson/TT

Hur gammal är Benjamin Ingrosso?

Benjamin är yngsta syskonet i skaran Wahlgren/Ingrosso – förutom Theo Wahlgren såklart, men de har inte samma pappa.

Artisten föddes som sina syskon under det lite mörkare halvåret den 14 september år 1997. Idag är Benjamin 22 år gammal.

Hur lång är Benjamin Ingrosso?

Benjamin har en del kroppskomplex, något han pratat ut om i podcasten Har du sagt A får du säga B, som tidigare drevs av Bianca Ingrosso och kompisen Alice Stenlöf.

Ett av Benjamins kroppskomplex är just hans längd, men även hans ben och fingrar.

– Jag har väldigt kraftiga ben. Jag har också kroppskomplex över min längd, jag är rätt kort. Och mina fingrar, har Benjamin tidigare berättat i podden. Han fortsatte då med:

– Jag har komplex över så mycket. Det är skitjobbigt.

Så, hur lång är Benjamin Ingrosso? 175 centimeter lång.

Melodifestivalen 2018 – men när startade Benjamins karriär?

Benjamin tog hela Sverige med storm när han tävlade i Melodifestivalen 2018 med bidraget Dance you off. Han kammade hem hela balunsen och fick representera Sverige i Eurovision Song Contest i Lissabon, Portugal, där han landade på en sjunde plats i finalen.

Men hur började egentligen Benjamins karriär, och när?

Artisten har medverkat i en hel del musikaler och även i pjäsen Nils Karlsson Pyssling. Men ett riktigt stort ögonblick var när han år 2006 vann Lilla Melodifestivalen med låten Hej Sofia.

 Ingrosso har medverkat i ett antal musikaler och pjäsen Nils Karlsson Pyssling.[2] Han vann 2006 Lilla Melodifestivalen med låten "Hej Sofia".

FOTO: Youtube

Ex-flickvännen Linnea Widmark

Benjamin har vid många tillfällen haft en tjej vid sin sida, på många event och andra kalas. Tjejen har varit bloggerskan Linnea Widmark, 24, som Benjamin träffade redan som tonåring. I många år hade ex-paret de ett av-och-på-förhållande, men gjorde slut för gott i mitten av förra året.

Efter att det länge hade spekulerats i om paret hade gjort slut valde Benjamin att bekräfta det i samband med att hans släppte sin låt I’ll be fine somehow – som handlar om just ett uppbrott.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Carolina Byrmo/TT

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

Senaste nytt