6 saker du kanske inte visste om Casper Janebrinks fru Helena

Casper Janebrink och frun Helena

FOTO: TT
Casper Janebrink i Arvingarna har varit gift med sin fru Helena i nästan 20 år.
Men vem är Helena? Vad jobbar hon med?

Casper Janebrink, 51, är en av Sveriges mest folkkära artister i och med sin roll som en av sångarna i Arvingarna. På hemmaplan är livet lite lugnare än artistlivet. I nästan 20 år har han varit gift med sin kärlek Helena Janebrink. Men vem är egentligen Helena som fått Casper på fall? Hänt svarar!

Hur gammal är Caspers fru Helena och var bor hon?

Helena Janebrink föddes den 23 september år 1977 och är idag 43 år gammal – sju år yngre än maken Casper. Hon bor tillsammans med resten av familjen i ett hus i Floda.

Vad heter Helena Janebrink i mellannamn?

Helena har faktiskt inte bara ett för- och efternamn. Hon har även ett mellannamn. Fullständiga namnet är Helena Christina Janebrink, men tilltalsnamnet är alltså Helena.

Helena Janebrink och Casper.

Helena och Casper Janebrink.

FOTO: Eero Hannukainen/TT

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

LÄS MER: Därför visar Casper Janebrink inte upp familjen – egna orden om beslutet

Vad heter Helena Janebrink på Instagram?

Till skillnad från sin make, som har över 30 000 följare på Instagram och är öppen profil, så håller sig Helena mer i bakgrunden på den sociala plattformen.

Instagram heter hon helenajanebrink, men har valt att hålla sitt konto privat. I skrivande stund har Helena 70 följare och följer 130 personer, men inläggen hon delat däremot är betydligt fler, över 800 inlägg faktiskt!

Vad jobbar Helena Janebrink med?

På sin Instagram-profil förklarar Helena lite vem hon är, bland annat att hon är gift med Caspar Janebrink. Men något som också framgår i hennes bio är att hon arbetar på Atea, några som sysslar med It-lösningar och it-produkter för företag.

Hur många barn har Casper och Helena Janebrink?

Casper och Helena har två barn, Alice och Felix. Alice är 17 år och är intresserad av styling, så mycket att hon faktiskt har ett eget konto på Instagram avsett för just styling. Yngstingen är sonen Felix som är 15 år gammal.

LÄS OCKSÅ: Därför stoppas Casper Janebrinks familj från Melodifestivalen

LÄS OCKSÅ: Bonde-Pelle Hansson Edh om sanningen bakom uppbrottet med Karin Nordström

FOTO: Tommy Holl/TT, Karin Törnblom/TT

Senaste nytt