Therese Larsson visar upp bilder från henne och Lassemans nya hus

Lasseman & Therese Larsson S

Therese och Lars ”Lasseman” Larsson beslutade sig tidigare i år för att sälja den enorma villan i Långedrag.
Numera bor de i sitt nyrenoverade hus inte långt från där det gamla huset är beläget.
Nu delar Therese med sig av en ny bild inifrån lyxvillan – se bilden här!
TV: Arvingarna om tuffa perioden: "Vi har varit jäkligt trötta på det"
Slå på ljud

Lars "Lasseman" Larsson, 49, och hustrun Therese Larsson, 46, har varit ett par i 28 år. De träffades 1993 när Therese endast var 18 år gammal och sedan dess har de hållit ihop. De är även gifta sedan 21 år tillbaka.

Lars är kanske mest känd som Lasseman och hans stora framgångar i gruppen Arvingarna som består av Casper Janebrink, Kim Carlsson och Tommy Carlsson.

Lasseman och Therese Larsson har sålt lyxvillan i Långedrag

Lassemans hustru Therese har tidigare berättat för Hänt att hon och de andra fruarna till killarna i bandet växt upp tillsammans på sätt och vis.

Tillsammans har Lasseman och Therese sönerna Ludvig och Philip ihop och i många år har familjen bott i en villa i Långedrag, strax utanför Göteborg. Men tidigare i år kom nyheten om att de säljer det lyxiga huset.

Den berömda villan består av 310 kvadratmeter och har en vacker havsutsikt. Det finns ett garage och ett gästhus, tomten är på cirka 1000 kvadratmeter med tillhörande pool. Villan har 12 rum, där sex av dem är sovrum. Det finns även två tvättstugor, en bastu, tre badrum och två kök.

Villan har kommit att bli mer än bara ett hem för de äkta makarna och även för gruppen Arvingarna som har spelat in alltifrån julkonserter till sommarshower vid huset.

Nya bilden inifrån Lasseman och Therese Larssons nya lyxvilla

Men numera tillhör alltså inte den enorma villan Lasseman och Therese längre, utan flyttlasset har gått ett par 100 meter bort. Det nya huset är beläget precis vid vattnet, till och med ännu närmare till havet än det gamla huset.

– Vi har haft det i tankarna lite grann i och med att barnen är lite större, och snart är på väg att flytta ut. Det kommer ju en tid när barnen ska ut och testa sina egna vingar. Men detta är vårt livsverk som vi säljer, vi har lagt ner så mycket tid, energi och pengar. Vi har kämpat för att nå hit, man kan säga att vi har gjort en fastighetsresa, har Therese tidigare sagt till Hänt angående flytten.

Paret har startat ett konto för huset där de har delat med sig av flera bilder under renoveringens gång, men den senaste bilden inifrån huset är faktiskt från Thereses egna Instagram-konto.

Och det framgår tydligt att de äkta makarna har lagt ner mycket tid på detaljerna i det nya huset.

LÄS OCKSÅ: Åsa Ingrossos tuffa avsked från dottern Lina Björling

LÄS OCKSÅ: Måns Zelmerlöws familjesorg över julen – nu berättar han

FOTO: Therese Larsson/Instagram, Tommy Holl/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN