LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Åsa Ingrossos tuffa avsked från dottern Lina Björling

26 dec, 2021 
Johanna Alm
Åsa Ingrosso och Lina Björling
De äkta makarna Åsa och Emilio Ingrosso är bosatta i Palma, Mallorca.
Dessvärre bor både Åsas och Emilios barn i Sverige, vilket gör att de inte ses så ofta.
Nu berättar Åsa om det tuffa avskedet från dottern Lina Björling.
”Det är hemskt”, skriver hon.
Annons
Åsa Ingrosso om Biancas relation med Phillipe: “Ni är varandras gift”Brand logo
Åsa Ingrosso om Biancas relation med Phillipe: “Ni är varandras gift”

Åsa Ingrosso, 46, och Emilio Ingrosso, 55, har varit gifta sedan 2015, och är båda väldigt familjekära.

Tillsammans har de inga gemensamma barn men de båda har flera stycken från tidigare relationer. Emilio har barnen Oliver Ingrosso, 32, Bianca Ingrosso, 27, och Benjamin Ingrosso, 24, medan Åsa har barnen Anton Björling, 25 och Lina Björling, 23.

Men då de inte bor i samma land som deras barn innebär det en hel del tuffa avsked. Nu berättar Åsa om tårarna som kom i sambandet med avskedet från yngsta dottern Lina.

Åsa Ingrosso om kampen med restaurangerna i Spanien

Makarna Ingrosso driver flera restauranger ihop, två i Stockholm och fyra i Palma, Mallorca. På grund av detta pendlar de ofta till Sverige där de har en mindre lägenhet som de kan bo i medan de jobbar, men deras bas är numera i Palma.

Eftersom Spanien har haft striktare restriktioner till följd av coronapandemin än vad Sverige har haft så blev Åsa och Emilio tvungna att stänga ned restaurangerna i ett år. Men i slutet av sommaren delade Åsa med sig att samtliga restauranger äntligen är öppna igen.

Annons

”Ja, den här restaurangen har fått oss att svära många gånger. Men så står den här nu och glittrar och vi är så lyckliga över att denna lilla pärla är vår. Kanske känns det extra fint just för att den har sin helt galna historia”, skrev hon då.

Åsa Ingrossos tuffa avsked från dottern Lina: ”Det är hemskt”

Åsa och Emilio är som nämnt bosatta i Palma, även om de reser en hel del till Stockholm också.

Men Åsas barn Lina och Anton bor på heltid i Stockholm och visst kan det vara tufft att inte bo i samma stad som sina barn, än mer om det inte ens är i samma land.

Över julen har däremot både Lina och Anton befunnit sig i Palma med Åsa och Emilio, och det var därför ett tårfyllt avsked när dottern skulle bege sig hem till Sverige igen.

På Åsas Instagram skriver hon nu om den känslofyllda stunden.

”I 10 underbara dagar har vi fått ha henne här och vips så är hon borta igen. Vi har myst, ätit gott, pratat och bara varit. Detta har varit den bästa julen i mitt liv. Så lugnt, mjukt och stilla med tonvis av kärlek. Så pass underbart att jag nästan glömt bort att uppdatera här. Sorry. Nu ska jag väcka min Anton som vi får behålla ett dygn till innan även han åker. Usch.. dessa avsked, jag tycker verkligen att det är hemskt och inget jag är bra på. Men tänker också att livet ser ut så. Barnen växer upp, skaffar sina egna liv och har man förmånen att få ha dom hos sig en stund så är det bara ren lycka.”

FOTO: Åsa Ingrosso/Instagram, Wahlgrens värld/Discovery+

Annons