Emilio Ingrosso visar upp nya utseendeförändringen

Tidigare i år gjorde Emilio Ingrosso en hårtransplantation. Men nu verkar det som att han vill hålla håret kort.
Här visar Emilio upp den nya utseendeförändringen!

Emilio Ingrosso, 56, är väldigt mån om sitt utseende och piffar gärna till sig när det är dags för restaurangbesök. Precis som sin dotter Bianca Ingrosso, 26, är han också väldigt medveten om att man kan fixa till sig med hjälp av skönhetsingrepp.

Nyligen gjorde Emilio ett ingrepp under ögonen, då han tycker att han lätt ser trött ut och ville därmed sudda ut linjerna.

”På väg till Akademiskt centrum för att sudda bort lite av dom ärftliga mörka ringar jag har under ögonen. Så otroligt less på att alltid se trött ut!”, skrev han då.

Och tidigare i år berättade Emilio att han hade gjort en hårtransplantation och då återstod det bara att se hur snabbt och hur bra resultatet skulle bli.

Exklusivt
SANNINGEN Så är Edvin och Omars verkliga relation efter Young Royals

Därför tillbringade Emilio och Åsa mycket tid i Stockholm

Under sommaren har Emilio befunnit sig till stor del i sin andra hemstad Palma de Mallorca. Där har han bott i flera år tillsammans med hustrun Åsa Ingrosso, 46. Där driver de även de populära restaurangerna La Perla, som nu även öppnat i Stockholm.

Åsa och Emilio är ett riktigt radarpar när det kommer till att driva restauranger. La Perla Södermalm är nämligen inte den enda restaurangen i Stockholm som de slagit upp portarna till. Nyligen kunde de nämligen presentera den nya restaurangen Scarpetta by Ingrosso, som ligger på Drottninggatan i centrala Stockholm.

Sedan öppningen har det kryllat av positiv respons från restaurangbesökarna och många välkända ansikten har satt sin fot på stället. Några trogna gäster är ju såklart Emilios barn Benjamin Ingrosso, 23, Bianca Ingrosso, 26, och Oliver Ingrosso, 31.

När allt var klart med den nya restaurangen kunde Åsa och Emilio äntligen pusta ut och bege sig hemåt till Mallorca för en välförtjänt semester.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Emilios nya utseendeförändring

Men de blev inte kvar allt för länge på ön. Efter Benjamins succé i Allsång på skansen var det nämligen dags för en hemvist för paret. Många började nämligen undra var Åsa och Emilio höll hus, men det visade sig snabbt att det inte var något att oroa sig för. Det firades nämligen med buller och bång och Benjamin verkade väldigt glad.

Nu verkar det däremot som att Åsa och Emilio är tillbaka i den spanska värmen igen och nu kan Emilio visa upp en ny förändring när det kommer till frisyren! Han har nämligen bestämt sig för att ha snaggat igen.

”Bestämde mig för att ha det kort igen”, skriver han på sin Instagramstory.

LÄS OCKSÅ: VARFÖR?! TV4:s bluff under premiärveckan i Idol

LÄS OCKSÅ: WOW! Lars ”Lasseman” säljer lyxhuset – se bilderna på villan här

FOTO: TT, Instagram