Därför är Phillipe Cohen inte mannen i Bianca Ingrossos liv

Bianca Ingrosso och Phillipe

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen har varit ett par i många år.
Nu avslöjar tv-profilen att han faktiskt inte är mannen i hennes liv – den rollen axlar nämligen en annan person.

Att Bianca Ingrosso, 26, och Phillipe Cohen, 27, har haft många upp- och nedgångar i sin relation har nog inte undgått någon av deras följare. Trots att de har gjort slut flertalet gånger hittar Bianca och Phillipe alltid tillbaka till varandra.

I en tidigare video på Youtube har Wahlgrens värld-profilen uttalat sig om detta, och förklarat varför hon och pojkvännen ständigt ger relationen en till chans.

– Jag och Phillipe har en enorm dragningskraft till varandra. Men det har inte varit lätt kan jag säga, sa hon då.

Bianca Ingrossos alla vändningar med Phillipe Cohen

Det var faktiskt så sent som i februari tidigare i år som Bianca Ingrosso förklarade att hon och Phillipe återigen valt att gå skilda vägar.

– Det var väldigt många månader sen vi gick ur vår relation, jag har mått till och från bra och dåligt. Jag har lärt känna nya sidor av mig själv, sa hon i en video på Youtube vid tillfället.

Bianca var redan då tydlig med att dörren inte var helt stängd och att hon och Phillipe inte tappat hoppet om deras kärlek.

– Jag tror aldrig att vi kommer släppa varandra. Vi älskar varandra och har fortfarande väldigt mycket kärlek för varandra.

Phillipe Cohen och Biancas nya enorma lägenhet

Och precis som Bianca flaggade för dröjde det inte lång tid förrän hon och Phillipe var återförenade. När tv-profilen gästade podcasten Ursäkta bara ett par månader senare avslöjade hon den stora nyheten.

Sedan dess har kärleken spirat mellan Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen. De har till och med köpt en lägenhet ihop, som de kommer att flytta in i nästa sommar.

– Den är 300 kvm stor. Den har fyra sovrum, jättestora ytor och den mest perfekta planlösningen jag varit med om. Och det är allting jag nånsin har drömt och inte ens kunnat våga drömma om, har Bianca tidigare berättat om det nya boendet.

Bianca Ingrossos ord till Benjamin: ”Mannen i mitt liv”

Häromdagen la Benjamin Ingrosso, 24, ut en bild på honom och systern Bianca på Instagram. I kommentarsfältet hittar man såklart Bianca, som avslöjar att det faktiskt inte är Phillipe Cohen som är mannen i hennes liv.

”Mannen i mitt liv asså”, skriver hon, och syftar alltså på sin lillebror Benjamin.

Benjamin Ingrosso har besvarat sin systers kommentar med ett hjärta. Vad fint med syskonkärlek!

LÄS OCKSÅ: Bianca om kampen med Phillipe Cohen och hundarna

LÄS OCKSÅ: Benjamin avslöjar sanningen bakom tatueringen

FOTO: Youtube, discovery+

FRÅN FÖRSTASIDAN