LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Bianca Ingrosso om kampen med Phillipe Cohen och hundarna

18 nov, 2021 
Lovisa Ström
Bianca Ingrosso & Philippe Cohen
Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen bor idag med tre hundar - något som inte alltid är helt enkelt.
Nu berättar Bianca om en händelse där hon kände att gränsen var nådd.
– Orkar inte mer, säger hon.
Annons
Pernilla Wahlgrens chock – efter Bianca Ingrossos avslöjande om henne och Phillipes sexlivBrand logo
Pernilla Wahlgrens chock – efter Bianca Ingrossos avslöjande om henne och Phillipes sexliv

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen är ett av Sveriges hetaste kändispar och har en minst sagt händelserik historia bakom sig. Genom åren har de gjort slut och blivit tillsammans ett flertal gånger, och tidigare i år bekräftade Bianca att de blivit ett par ännu ett gång.

Men idag verkar de vara kärare än någonsin och på sociala medier ser man de ofta tillsammans. Men trots att kärleken är stark just nu har de andra utmaningar som trycker på.

Nu berättar Bianca om kampen i hemmet.

Bianca Ingrosso om kampen med henne och Phillipes hundar

När Bianca och Phillipe hade en paus i deras relation skaffade Phillipe en hund vid namn Ted. Men som många vet har Bianca själv två hundar, vilket gör att de nu har tre hundar under samma tak - något som inte alltid är helt lätt.

I Wahlgrens värld berättar Bianca om utmaningen.

– Nu lever jag i ett hem med tre hundar och det är nog bland det värsta jag varit med om. Den dagliga konstanta stressen med skäll, bajs, kiss och att hålla koll på och rasta tre hundar. Och att det alltid är stökigt. Man måste alltid städa upp efter någon, säger hon.

Annons

Även Pernilla Wahlgren har märkt att hundarna har skapat stor stress för Bianca och Phillipe och uppmanar de därför till att bli bättre på att skaffa hundvakter.

– Det är väldigt viktigt att ni tar ledigt ibland och bara är ni två. Ni måste faktiskt ha lite egentid utan de här tre galna hundarna ibland, säger hon i programmet.

Bianca om kampen med Phillipe: ”Orkar inte mer”

Bianca har försökt ha tålamod med situationen länge nu, men i senaste avsnittet av Wahlgrens värld berättar hon om ett tillfälle där det faktiskt brast för henne.

Bianca skulle nämligen gå ut och rasta sina hundar när de istället började skälla på varandra och gömma sig under sängen.

– Jag fick nog igår. Jag har ju tre hundar och de hatar varandra, säger hon och fortsätter:

– Droppen var nådd. Jag orkar inte mer. Jag skulle ju aldrig någonsin sparka mina hundar, det hoppas jag alla förstår. Jag behandlar ju de som porslin. Men en liten lätt spark på sängen kanske.

Annons

Problemet var bara att hon hade gummistövlar på sig när hon sparkade på sängen, vilket ledde till en stor fläck. Nu berättar hon om sorgen efter fläcken:

– Det gick från ilska till den största sorgen jag någonsin känt i hela mitt liv. Phillipe fick sitta och tvätta medan jag låg i fosterställnig och bara "neeej". Det var helt sjukt, jag gick igenom varenda känsla.

Annons