Jonna Lundell ångrar att hon och Joakim har delat med sig så mycket

Jonna & Joakim Lundell

Joakim och Jonna Lundell är idag bland de största på sociala medier i Sverige.
Men nu avslöjar Jonna att hon ibland kan ångra att de varit så pass öppna med sitt privatliv.
– En stor nackdel, säger hon.
Därför blev Mauri Hermundsson Youtube-profil – sanningen bakom kulisserna
Slå på ljud

Joakim Lundell, 36, och Jonna Lundell, 27, är bland de mäktigaste på Youtube och Instagram just nu. Med över 1 miljon prenumeranter på sin Youtube-kanal tar de med tittarna på diverse upptåg och följarna får en stor inblick i hur deras hektiska liv kan se ut.

Men att vara så öppna med sitt privatliv har inte alltid varit en fördel för paret. Nu avslöjar Jonna vad hon hade velat ändra på i deras liv.

Jocke och Jonna blev föräldrar för första gången för drygt tre år sedan till deras dotter Lunabelle, och i augusti förra året föddes även sonen Linoel. Tillsammans bor de i en lyxvilla i Norrköping och det är minst sagt full rulle för familjen Lundell.

Jonna Lundells svåra kamp mot smärtan

Den senaste tiden har Jonna drabbats av ett diskbråck och på sin Instagram har hon varit öppen med kampen mot smärtan och hur den har ställt till det i hennes vardag.

Som ni säkert redan hört så har jag drabbats av diskbråck vilket suger! Jag får i stort sätt inte göra någonting och det gör mig väldigt frustrerande och rastlös. Jag får inte bära barnen, inte ens plocka upp en napp om den tappas”, har hon förklarat.

Vidare har hon skrivit att hon hellre föder tio barn än att gå omkring med den smärta hon har nu. Hon har även berättat att hon har täta besök hos naprapaten, vilket har gjort att hon kan sitta korta stunder, få lite sömn och kunna tänka klart.

Så tacksam att jag blir tårögd”, skrev Jonna bland annat efter ett besök.

Jonna Lundells ånger efter beslutet med Jocke

Jocke och Jonna har byggt ett stort imperium kring just deras öppenhet och deras förmåga att ta med följarna in i deras privatliv, men i en ny Youtube-video avslöjar Jonna nu att hon ångrar att de varit så öppna.

– Jag tycker att öppenheten är en nackdel och en fördel. Det har hjälpt oss väldigt mycket att vi har varit så öppna som vi varit och det har hjälpt andra också, men det är också en stor nackdel, säger hon och fortsätter:

– Jag kanske hade ändrat det, att vi inte hade varit så öppna med vårt privatliv och inte visat så mycket av vårt privatliv.

LÄS OCKSÅ: Bonde-Simon Ohlssons första bild på nyfödda dottern Alice

LÄS OCKSÅ: Nassim Al Fakirs ilska efter påhoppen från Klara Hammarström i Mullvaden

FOTO: Jocke & Jonna/Youtube, Familjen Lundell/Discovery+

FRÅN FÖRSTASIDAN