Simon Lindström om relationen till Justina Kumpyte efter Bachelor

Simon och Justina

Simon Lindström var en av årets Bachelors och i programmet valde han att ge den sista rosen till Elvira Svensson.
Relationen blev dock kortvarig och idag är Simon singel igen.
Nu avslöjar han sanningen om sin relation till en av tjejerna som han skickade hem tidigt, nämligen Justina.
Simon Lindström om inspelningen av Bachelor 2021 – ”Det är inte okej”
Slå på ljud

Tillsammans med Sebastian Martinsson var Simon Lindström årets Bachelor och årets säsong bjöd på både drama, intriger och en hel del känslor. Både från killarna och tjejernas håll.

Efter flera veckor av dejtande och tuffa beslut stod det klart att båda killarna hade funnit kärleken, men i efterhand har det bekräftats att Simon och Elvira Svensson inte längre är ett par. Däremot är Sebastian och Ida Nordfors fortfarande tillsammans.

Redan första kvällen i Bachelor fick två av tjejerna lämna programmet och det här året blev det Moa Björn, 26, och Justina Kumpyte, 26.

Nu avslöjar Simon hur hans och Justinas relation ser ut idag.

Simon om varför relationen med Elvira inte höll: ”För jävligt”

Det var alltså Halmstad-tjejen Elvira som tillslut lyckades fånga Simons hjärta och därmed också kammade hem den sista rosen.

Dessvärre blev relationen kortvarig och för Hänt har Simon berättat vad det var som gjorde det svårt för dem.

När han och Elvira kom hem från inspelningen så hade de distans, men det svåraste var inte det utan att de också behövde vara så hemliga med allt. De fick med andra ord inte ens lämna huset tillsammans, vilket gjorde relationen väldigt enformig.

– Vi är inte ihop idag, tyvärr. För det första känns det riktigt pissigt och det känns för jävligt. Vi båda har satsat så mycket på det här, så det känns så jobbigt av den anledningen. Men det känns också skönt för vi har en så bra dialog och kontakt idag, har Simon berättat.

Simon och Justinas relation idag

När Simon Lindström gästade podcasten Sweet but psycho bjöd han på en hel del smaskiga detaljer om inspelningen. Han berättade även varför han inte vill dejta tjejerna i Bachelor idag – trots att han numera är singel.

– Det hade känts så jävla fel och respektlöst mot Elvira och de andra tjejerna också om jag skulle börja dejta någon av de andra, så jag har faktiskt helt ärligt inte tänkt tanken.

Justina, som var en av tjejerna som åkte ut redan i första rosceremonin, fick inte en stor roll i programmet. Men nu avslöjar Simon att Justina är en av de tjejer han faktiskt har kontakt med idag.

– Justina kom och gjorde en helt vanlig entré och var jättetrevlig, men vi hade ingen tid alls på minglet. Vi pratade inte alls. Så där fick jag inte lika starkt intryck av henne som av de andra. Men jag har fått en jävligt bra bild av henne nu i efterhand.

LÄS OCKSÅ: Nassim Al Fakirs ilska efter påhoppen från Klara Hammarström i Mullvaden

LÄS OCKSÅ: Ida Nordfors om barn med Sebastian Martinsson efter Bachelor 2021

FOTO: Nyhetsmorgon/TV4 Play, TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN