ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Ida Nordfors om barn med Sebastian Martinsson efter Bachelor 2021

17 nov, 2021 
Ida och Sebastian Bachelor 2021
Ida Nordfors och Sebastian Martinsson fann varandra i Bachelor 2021 och kärleken spirar än idag.
Nu kommer Ida dessutom med ett barnbesked.
– Vi båda vill, säger hon till Hänt.
Annons
Julia Franzéns stora chock i Bachelorette – Se klippet härBrand logo
Julia Franzéns stora chock i Bachelorette – Se klippet här

Sebastian Martinsson var den som tillsammans med Simon Lindström sökte kärleken i Bachelor 2021. Inspelningen var klar i maj tidigare i år och vid programmets slut bekräftade Sebastian att han och Ida Nordfors, som fick den sista rosen, fortfarande är ett par idag.

Så blev dock inte fallet för Simon, han gav sista rosen till Elvira Svensson och de var ett par i några månader, men under sommaren valde de att gå skilda vägar. Men desto bättre går det ännu för Ida och Sebastian som nu berättar sina framtidsplaner och kommer dessutom med ett barnbesked!

Sebastian Martinsson och Ida Nordfors kärlekssaga

Att söka kärleken i ett realityprogram är inte helt lätt. Genom säsongen har det uppstått drama, intriger och tårar bland tjejerna. Förutom känslokollapser har det såklart varit glädjestunder och flera deltagare har fått vänner för livet.

Under inspelningen kom det även in så kallade ”jokrar”, något som inte uppskattades av tjejerna då det försvårade deras chanser att få gå på dejt med Simon eller Sebastian.

Annons

Men hur kommer det sig att Ida, som nu fick den sista rosen sökte till Bachelor? Faktum är att det inte fanns någon plan på att medverka, istället hade hon kontaktat Sebastian på Instagram – detta i sin tur förde han vidare till produktionen och Ida välkomnades på castingen.

Och det slogs gnistor direkt! I början dejtade Ida båda killarna för att sedan satsa allt på Sebastian. Kärleken växte i programmet och de hade alltifrån fartfyllda till mer känslosamma dejter. Vid slutvalet hade Ida fångat Sebastians hjärta helt.

Ida och Sebastian
Sebastian delade ut sin sista ros till Ida.

Ida Nordfors barnbesked med Sebastian efter Bachelor 2021

Sedan hemkomsten i maj har paret fått hemlighålla kärleken. De har varit påfrestande och svårt. Sebastian har även uttryckt i intervjuer att han inte fattat hur de ens överlevt den komplicerade situationen med känslorna i behåll.

Annons

Under flera månader har de inte kunnat gå utanför dörren ihop och Sebastian har i många fall fått åka hem till Ida i smyg. Men sedan en vecka tillbaka har de fått återgå till ett normalt liv och har bland annat varit på sin första riktiga dejt.

I dagsläget bor de inte tillsammans och har inga planer på att bli sambor. Men däremot har de samma visioner och framtidsplaner. På längre sikt vill de ha barn tillsammans, dock är det inte en högsta prioritet just nu.

– Det är väl lite tidigt att säga nu, men vi båda vill på längre sikt bilda familj. Men det är inte aktuellt att planera det än, långsiktigt har vi samma mål och visioner, säger Ida Nordfors till Hänt.

FOTO: Robert Jadenfeldt / TV4

Annons