LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Bachelor-Simon Lindström om varför det tog slut med Elvira Svensson

16 nov, 2021 
Simon Lindström och Elvira Svensson
Simon Lindström gav sin sista ros till Elvira Svensson i Bachelor 2021.
Efter att det sista avsnittet sänts på tv förklarade dem att de inte längre är tillsammans.
Men vad är egentligen orsaken till uppbrottet?
– Vi kände av en friktion och frustration, säger Simon i Efter fem.
Annons
Simon Lindström om att tacka ja till Bachelor 2021 – ”Jag var väldigt negativ till reality”Brand logo
Simon Lindström om att tacka ja till Bachelor 2021 – ”Jag var väldigt negativ till reality”

Simon Lindström var årets Bachelors tillsammans med Sebastian Martinsson. Programmet har slagit igenom stort och visst var det kärlek i luften under inspelningen!

Simon valde att ge sin sista ros till Elvira Svensson, och Sebastian valde att ge sin sista ros till Ida Nordfors. Idag är Sebastian och Ida fortfarande ett par, medan Simon och Elvira gjorde slut under sommaren. Men vad var det som hände egentligen? Nu avslöjar Simon orsaken bakom uppbrottet.

Simon Lindström om relationen till Elvira Svensson idag

Det är när Simon Lindström gästar Efter fem som han ger sin syn på hur det var att dejta i en realityserie.

– Vi kom hem i mitten av maj, och därefter har vi dejtat i hemlighet. Vi har verkligen behövt gå under jord och dejtat hemligt under hela sommaren och fram tills nu. Det är inte förrän förra veckan det blev officiellt vem som fick sista rosen, säger Simon.

– Det som är lite sorgligt, det gick ju bra för Sebastian och Ida, de är fortfarande ihop. Men inte ni två?, frågar Tilde de Paula Eby.

Annons

– Jag och Elvira bröt i slutet av sommaren, och vi är jättenära vänner idag. Hon är världens mest fantastiska tjej, jag skulle inte byta ut henne mot någon annan. Men det har varit svårt att dejta hemligt. Jag var ju såklart införstådd med allt när jag sökte in och var med i programmet, men det är svårt att sätta sig in i hur jäkla påfrestande det är att dejta hemligt, säger Simon.

Bachelor-Simon om verkliga orsaken till uppbrottet från Elvira

Simon Lindström förklarar vidare att han och Elvira Svensson hade det tufft att dejta på hemmaplan. Samtidigt betonar han att uppbrottet inte grundar sig i att de inte längre kunde ”dejta lyxigt”.

– Det hade absolut inget med dejterna att göra, för det enda man längtade hem till var en mysig taco-kväll hemma framför tv:n utan kameror. Men det var absolut en faktor, vi kände av en friktion och frustration. Vi kom liksom inte framåt som par, säger Simon Lindström i Efter fem och fortsätter:

– Hon har ju en hund, vi fick ju inte vistas offentligt så man sitter hela sommaren och trycker i en lägenhet mer eller mindre. Vi åkte ut till Elviras föräldrar där det var lite lugnare, men det är svårt. Hon bodde i Halmstad hela sommaren och jag i Stockholm, då åkte man en hel helg och sågs. Och då behövde man stanna i lägenheten.

FOTO: TV4

Annons