AvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Bachelor-Simon Lindström om okända romansen med Sigrid Bernson

16 nov, 2021 
Simon och Sigrid
Simon Lindström har haft mycket att stå i sedan sin medverkan i Bachelor 2021.
Men visste du att han har haft en romans med Sigrid Bernson?
Nu berättar Simon om den okända relationen.
– En toppentjej, säger Simon.
Annons
Se det stela första mötet i Bachelorette: "Hon bryr sig inte"Brand logo
Se det stela första mötet i Bachelorette: "Hon bryr sig inte"

Simon Lindström var tillsammans med Sebastian Martinsson årets Bachelor. Under hösten har vi kunnat följa deras resa för att hitta kärleken och mycket riktigt blev det heta känslor för båda killarna.

Både Simon och Sebastian fann kärlek under inspeningarna. Men i efterhand har det bekräftats att Simon och Elvira Svensson, som fick den sista rosen, inte är ett par. Däremot är Sebastian och Ida Nordfors fortfarande tillsammans.

Men nu avslöjar Simon att han har haft en romans med en annan känd kvinna innan Bachelor, och det visar sig vara ingen mindre än proffsdansaren, tillika Let's dance-profilen, Sigrid Bernson!

Simon Lindström om uppbrottet med Elvira Svensson: ”Skitsvårt”

Simon Lindström har tidigare berättat för Hänt om anledningen till varför det inte höll med Elvira efter Bachelor. En av faktorerna var att de inte kunde leva ett normalt liv tillsammans, att hemlighålla kärleken var påfrestande.

Annons

– Vi kunde inte ens gå ut och gå med Elviras hund, det var för jävligt och skitsvårt, sa han då.

När Simon tidigare i veckan gästade TV4:s Efter fem berättade han mer om uppbrottet. När han och Elvira kom hem från Grekland hade de ett distansförhållande under en längre period. De fick svårt att umgås och Simon uttryckte i programmet att det var tufft att ”gå under jorden”.

Simon och Elvira Bachelor 2021
Simon gav sin sista ros till Elvira, idag är de inte ett par.

Simon Lindström avslöjar okända romansen med Sigrid Bernson

Det är när Simon gästar podcasten Sweet but psycho som drivs av Ex on the beach-profilerna Elin ”Woodie” Skog och Josephine Qvist som han avslöjar att han tidigare har dejtat Sigrid Bernson.

– Då vill vi veta den kändaste du legat med, för och efternamn, säger Elin ”Woodie” Skog i podcasten.

Annons

– Det är ju jättejobbigt. Nej men alltså, hur fan utgår man från det? Det vet jag fan inte. Jag kan väl ta någon, men jag föredrar att kanske säga någon som jag har dejtat. Jag vet att hon kanske är en person som många känner igen, säger Simon Lindström och fortsätter:

– Jag har dejtat Sigrid Bernson innan, en toppentjej. Hon är super.

När Hänt når Simon berättar han att de träffades på en resa till Trysil och att de dejtade därefter.

– Vi träffades av ren slump på ett spa i Trysil för många år sen, därefter så dejtade vi ett litet tag. Sigrid är en fantastisk person och hon verkar vara väldigt lycklig idag och det gör mig sjukt glad, hon förtjänar det bästa.

Sigrid Bernson är idag ihop med artisten Robin Bengtsson som hon träffade i Let's dance 2019.

Sigrid och Robin
Sigrid och Robin tillsammans i Let's dance 2019.

FOTO: Charlotte Brunzell/TT // TV4

Annons