Sebastian Martinsson om att Elin flirtade med andra killar i Bachelor

Sebastian Martinsson och Elin Johansson i Bachelor 2021

Sebastian Martinsson fann kärleken i Ida Nordfors i Bachelor 2021.
Men vad tyckte han om att Elin Johansson flirtade med andra killar i produktionen? Nu ger han svar på tal.
– Det är klart det blev en tunga på vågen, säger Sebastian.
Bryter ihop efter händelsen i Bachelor – Se klippet här
Slå på ljud

Sebastian Martinsson hittade kärleken i Ida Nordfors i Bachelor 2021, men vägen dit var inte enkel. Att dejta i ett program som Bachelor innebär såklart utmaningar, och på vägen uppstod det därför en hel del svartsjukedraman, tårar och dispyter.

Sebastian hade även fattat tycke för andra tjejer så som Elin Johansson och Shilera Sulhav. Men under en middag tillsammans kom det fram att Elin flirtat med de som arbetar i produktionen. Vad tyckte Sebastian om det egentligen? Nu ger han sin syn på situationen!

Sebastian Martinsson om tuffa tiden med Ida Nordfors

När Sebastian gästar Martin Björks intervjuserie Intimt med Björken berättar han om sina känslor kring programmet och lyckan över att vara tillsammans med Ida idag. Samtidigt berättar han att det varit tufft att behöva hålla kärleken hemlig.

– Hon är så jävla bra. Det här kan jag prata ut om väldigt mycket, att gå under jord med någon i sex månader. Jag vet inte hur vi har pallat det, säger han.

Sebastian berättar även att han har fått ta sig hem till Ida i smyg.

– Jag har tagit mig hem till henne, för i Södertälje kan man inte vara. Jag känner för många i trappuppgången. Skulle jag komma med henne hade de bara: ”Ja men tja! Då vet vi hur det slutar.”

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Sebastian Martinsson om att Elin Johansson flirtade med andra

Men Ida var inte den enda Sebastian fattade tycke för under resans gång. Även Elin Johansson lyckades fånga hans intressen. Men under den gemensamma middagen med alla tjejerna kom det fram att Elin flirtat med olika personer i produktionen till programmet.

– Ångrar du att du liksom skickade hem henne eller inte gav henne en ros?, frågar Martin Björk varpå Sebastian svarar:

– Nej, det gör jag inte. Det som var avgörande är att man måste tänka i det långa loppet, och vem kan jag se en framtid med? Jag kunde mer se en framtid med de andra tre. Jag vet inte, det känns som att det gick mer och mer mot sommarflirt-hållet. Att det här kanske kommer dö av om man åker hem tillsammans.

– Det måste ha landat in som en liten varningsklocka?, säger Martin då varpå Sebastian förklarar:

– Det kanske blev en tunga på vågen, för inför den där middagen hade jag redan bestämt mig hur jag ville gå tillväga. Men sedan det klart, det blev en tunga på vågen, men det var inget avgörande.

LÄS OCKSÅ: Därför är Bachelor-Simon Lindström och Elvira Svensson inte ett par idag

LÄS OCKSÅ: Starka reaktioner efter Bachelor-Sebastian och Idas ord i Nyhetsmorgon

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN