ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Marcus och MartinusLisa AjaxLiamooMaria SurDanny SaucedoDotterMelloklipp du vill se

Därför vill Arvingarna inte ställa upp i Melodifestivalen 2022

29 nov, 2021 
Lasseman och Arvingarna
Lars ”Lasseman” Larsson och Arvingarna har synts i Så mycket bättre.
I en intervju med Hänt berättar Lasseman nu om planerna framöver, bland annat med nya huset och Melodifestivalen.
– Vi står över i år, säger Lasseman om schlagertävlingen.
Annons
Casper Janebrink om pinsamma missen på scenBrand logo
Casper Janebrink om pinsamma missen på scen

Lars ”Lasseman” Larsson är en del av Arvingarna som under hösten varit aktuella i Så mycket bättre med Casper Janebrink som frontman. Gruppen har skrivit alla låtar tillsammans och tittarna har uppskattat Caspers charm i tv-rutan.

Men vad händer härnäst för gruppen? Förutom att de är aktuella med julshower kommer Lasseman nu med ett besked om sitt nya hus och avslöjar planerna för Melodifestivalen.

Lassemans nya hus – planerna med hustrun Therese Larsson

Faktum är att de redan har flyttat in i ett nytt hus, bara ett par hundra meter från där de tidigare bodde. Villan är från tidigt 1900-tal och ligger precis vid havet. Lasseman berättar för Hänt att de har planer på att bygga ut huset.

– Vi ska bygga ut och försköna det huset. Så vi ska gå ett varv med alla grannar för att kolla så de tycker det är okej med det vi ska göra, det är inte jättemycket. Vi har haft en arkitekt som ritat, denna gång är det ett annat läge, så nu har vi en egen brygga, säger Lasseman och fortsätter:

Annons

– Invändigt är det färdigrenoverat. Vi ska göra en studio i garaget så vi kan vara där och jobba, sen fixa iordning bryggan så vi kan ha båten där, inget mer invändigt, förutom tillbyggnaden. Det finns nämligen ingen riktig entré på huset, så vi satsar på att bygga en ordentlig entré och då blir det även yta till ett till vardagsrum.

Därför vill Arvingarna inte vara med i Melodifestivalen

Förutom att Lasseman är mitt uppe i ett nytt husbygge så ska han snart ut på Arvingarnas julturné I Do Love Christmas, som drar igång i början av december i Helsingborg.

När Hänt frågar om det finna några planer på Melodifestivalen 2022 blir svaret dock nej. Gruppen har beslutat sig för att inte ställa upp.

Arvingarna i Melodifestivalen
Arvingarna i Melodifestivalen 2021 med låten Tänker inte alls gå hem.

Sökte ni i år?

– Nej, vi gjorde inte det. Dels så spelade vi in Lassemans altan då. Vi hade mer fokus på det, vi hade ingen låt som vi kände att vi ville skicka in. Vi står över i år, säger Lasseman och tillägger:

Annons

– Det finns ingen anledning att vi står över, nu var vi ju med i år. Vi väntar lite!

Men detta innebär inte att Arvingarna inte kommer att ställa upp i Melodifestivalen igen. Enligt Lasseman finns det absolut en chans att vi återigen får se gruppen i schlagertävlingen framöver.

– Det är inte omöjligt!, säger han till Hänt.

FOTO: Maja Suslin/TT / TT

Annons