TV4-tittarnas kritik mot årets säsong av Så mycket bättre

Casper Janebrink & Melissa Horn i Så mycket bättre

Det populära programmet Så mycket bättre är i full gång.
Men nu sätter tittarna ner foten efter TV4:s beslut i programmet.
”Tittar inte längre”, skriver en upprörd person.
Sabina Ddumbas ord till Cherrie inför Så mycket bättre: ”The best time of your life”
Slå på ljud

Så mycket bättre hade premiär 2010 och har sedan dess kommit att bli ett av Sveriges mest folkkära program. Varje år är det nya folkkära artister som kommer till Gotland för att tolka varandras låtar, och tittarna bjuds på både härlig musik samt intressanta och personliga samtal.

Tidigare har upplägget varit så att varje artist får en egen dag vilket innebär att alla den dagen endast har fokus på den personens liv och låtar. Men nu för tiden ser det annorlunda ut. I samband med att det har blivit fler artister i varje säsong har nu upplägget också ändrats, och idag ser det ut som så att artisterna istället kommer och går. En speciell dag har man alltså inte längre, utan nu är det istället blandat.

Precis som tidigare år är även denna säsong otroligt stjärnspäckad. Bland artisterna finns nämligen bland annat namn som Thomas Stenström, Melissa Horn, Peter Jöback, Casper Janebrink och Cherrie.

Casper Janebrink lämnar Så mycket bättre

Vi har nu kommit till mitten av säsongen och här börjar det bli en hel del fokus på Casper Janebrink och Arvingarna. Men trots det visar det sig att Casper lämnar inspelningen redan efter femte avsnittet. Hur kommer det sig? Nu svarar TV4.

– Det är helt enkelt så programserien är uppbyggd numera, säger Martin Nygren, exekutiv producent för Så mycket bättre 2021 till Hänt. Han fortsätter:

– Större delen av artisterna kommer och går under vår inspelningsperiod. Det är ett pussel som måste läggas men vår erfarenhet säger att det har tagits emot mycket positivt bland artisterna.

Det har alltså med det nya upplägget att göra. Även fler artister har och kommer att lämna under säsongens gång. De enda som är kvar från början till slut är Melissa Horn och Thomas Stenström, som i år ses som säsongens värdpar.

TV4-tittarnas hårda kritik mot Så mycket bättre

Men trots att en stor del av svenska folket följer programmet slaviskt är det en hel del som också har saker att säga till om. I år är det många som menar att de inte känner igen artisterna som är med, och att de inte heller gillar det nya upplägget i programmet.

Det är när TV4 presenterar veckans nya artister på Instagram som tittarna tycker till i kommentarsfältet.

”Tycker det kan gå tillbaka som det var förut med en artist varje dag”, skriver bland annat en person medan en annan tycker att de bästa artisterna redan lämnat:

”Tittar inte längre. De bra artisterna är ju inte med längre.”

LÄS OCKSÅ: Benita om varför hon röt ifrån mot Heidi i Bonde söker fru 2021

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgren visar upp köket i nya huset – se alla bilder här

FRÅN FÖRSTASIDAN