Benita om varför hon röt ifrån mot Heidi i Bonde söker fru 2021

Benita och Heidi i Bonde söker fru 2021
Exklusivt

Benita är en av de som söker kärleken i Pär Eric ”Peja” Nilsson i årets Bonde söker fru. Men under veckans avsnitt så sa hon till Heidi på skarpen. Detta efter Heidi sagt att alla var kära i Peja.
– Hon visste väl inte vad jag och Camilla stod i den frågan, säger Benita till Hänt.

Bonde söker fru 2021 börjar närma sig slutet och bönderna i år har verkligen bjudit på sig själva i tv-rutan. En av de som söker kärleken i Bonde söker fru är mjölkbonden Pär Eric ”Peja” Nilsson. På gården har han kvar Heidi, Benita och Camilla.

Under veckans avsnitt var delar av Pejas familj på besök och tjejerna fick ett varmt mottagande. När de fick frågan om vad de tycker om Peja så svarade Heidi för alla tjejerna – något som fick Benita att säga ifrån. I en intervju med Hänt berättar Benita nu om känslorna på gården och hur hon ser på Heidis ord i avsnittet.

Exklusivt
Därför skickar David hem alla tjejer i Bonde söker fru

Heidis ord väckte känslor: ”Jättekära i honom allihop”

Det var under en picknick på gården som Heidi berättade vad hon kände för Peja och talade samtidigt för de andra tjejerna.

– Vi är jättekära i honom allihop, säger Heidi i programmet.

– Nej, du får prata för dig själv, svarar Benita då tillbaka.

Pejas gård

Peja med tjejerna gjorde i ordning en picknick inför besöket av Pejas döttrar.

FOTO: TV4

När Hänt når Heidi ger hon sitt svar på om varför hon sa att alla var kära i Peja.

– På trädgårdsfikat med Pejas barn ställde hans dotter frågan ”vad tycker ni om Peja”. Ingen svarade något så då sa jag att vi är kära i honom alla tre. Jag ville bara vara trevlig och positiv och säga något snällt om Peja. Sen ändrade jag det till att vi tycker om honom allihop, efter Benitas påhopp, säger Heidi och fortsätter:

– För mig var det självklart att alla tyckte om Peja, varför ville de annars vara med honom? Och han är en underbar man som är väldigt lätt att bli kär i.

Benita om dramatiken på gården och Heidis oväntade ord

För Hänt berättar Benita hur hon reagerade när Heidi påstod att de alla var kära i Peja.

– Vi hade inte lärt känna honom än. Hon visste väl inte vad jag och Camilla stod i den frågan, det var inget påhopp. Hon pratade för oss, men hon visste inte vad vi tyckte egentligen, säger Benita till Hänt och fortsätter:

– Heidi drog sig undan hela tiden, vi mobbade inte ut henne som hon säger. Vi försökte verkligen få med henne. Vi pratade med henne såklart, men hon var inte så angelägen att vara med oss.

Blev Heidi sur eller reagerade familjen på något sätt?

– Inte som hon visade för mig, hon korrigerade ju med att vi tycker om honom istället. Men hon pratade ju knappt med oss, så då kan hon ju ännu mindre veta vad vi egentligen tyckte om Peja.

Hur tycker du allt framställs i programmet?

– De framställer det som det var, de har väl tryckt på litegrann för att få tittare men annars tycker jag att det framställs precis som det var där och då.

LÄS OCKSÅ: Därför lämnade Jessica Bonde söker fru – Pär Eric ”Peja” om beslutet

LÄS OCKSÅ: Bonde söker fru-Heidi om känslorna för Pär Eric ”Peja” Nilsson

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!