Pär Eric ”Peja” Nilsson om barnens reaktion på Bonde söker fru

Bonde söker fru Pejas barn på besök
Exklusivt

Peja Nilsson är med i Bonde söker fru och under kvällens avsnitt kommer några av hans barn på besök.
Men vad tyckte de om Pejas medverkan i programmet?
I en intervju med Hänt berättar han.
– Lite spänt, säger Peja.

Pär Eric ”Peja” Nilsson är en av de som medverkar i Bonde söker fru 2021. I hopp om att hitta kärleken ställer han upp i programmet som både bjudit på skratt och tårar.

I kvällens program får vi ta del av när några av Pejas barn och barnbarn kommer på besök på gården. Men vad tycker Pejas barn om hans medverkan?

Bonde-Daniels gripande ord om sin mammas plötsliga död

Peja Nilsson om sina barn: ”Jag har en väldigt nära relation”

Inför Bonde söker fru hade Hänt en intervju med Peja där han förklarade relationen till barnen.

– Naturligtvis tycker de att det är jätteroligt att jag söker lyckan och kärleken. Men de har sagt; men pappa ska du verkligen göra detta? Kommer det bli jobbigt för dig?, sa han då.

Han förklarade även att han har en bra relation med alla barn.

– Jag har en väldigt nära relation till mina barn, mina två barn som jobbar på gården bor bara några kilometer härifrån. Min pojk bor på en gård som jag köpt och min dotter har köpt ett hus bara någon kilometer härifrån, berättade han.

Barnens reaktioner på Pejas avsnitt i Bonde söker fru 2021

Under kvällens avsnitt medverkar några av Pejas barn och barnbarn. Nu berättar Peja om deras reaktioner på hans medverkan i Bonde söker fru och de omtalade avsnitten.

Pejas barn

Pejas döttrar gästar programmet.

FOTO: TV4

– Det var ett fint program. Jag blev rörd när jag såg delar av min familj medverka. Jättemysigt att mina barn var med, det var ett fint inslag. Jag tycker mötet gick bra, barnen och deras barn var såklart lite spända men det gick bra.

Peja berättar att barnen tycker det är lite speciellt att se sin pappa dejta i ett av Sveriges största nöjesprogram.

– Såklart känns det lite spänt att se sin pappa i dessa situationer. Men jag känner mig glad ändå. En pappa är ju alltid en pappa så när de ser han på tv för att dejta andra kvinnor blir det ju en liten annorlunda situation. Det är inte så att de inte vill att jag ska gå vidare och försöka hitta kärleken, men det är en speciell situation och kan kännas lite läskigt med dramatiken kring avsnitten, säger han.

Peja förklarar även att de diskuterat svartsjukedramat som uppstått i avsnitten.

– Ja, naturligtvis har vi diskuterat det litegrann. Sedan kan jag säga att det är dessa negativa påhoppen som barnen har reagerat på. Synd att det blir så, det är inte så deras pappa är.

Peja har sex barn, två bonusbarn med namn Jeanette och Mikael, sedan fyra egna barn med namn Hanna, Stefan, Caroline och Josefin.

LÄS OCKSÅ: Så gick det sen för bortvalda brevskrivarna i Bonde söker fru 2021

LÄS OCKSÅ: Tittarnas kritk mot Heidi efter uttalandet i Bonde söker fru

FOTO: TV4

Senaste nytt