Tittarnas kritk mot Heidi efter uttalandet i Bonde söker fru

Heidi och Pär Eric ”Peja” Nilsson

Bonde söker fru 2021 är i full gång och en av de som tv-tittarna får följa är bonden Pär Eric ”Peja” Nilsson.
Men nu riktar tittarna stark kritik mot hans dejt Heidie – efter ett uttalande som hon gjort.

Årets säsong av det populära TV4-programmet Bonde söker fru är full igång och som vanligt är det en hel del drama, intriger och känslor som uppstår på de olika bondgårdarna.

En av bönderna som tagit stor plats i programmet är mjölkbonden Pär Eric ”Peja” Nilsson, 63, och kvinnorna han valt att ta med sig till gården är Heidi, Benita, Jessica och Camilla.

Därför känner du igen Kristoffer i Bachelorette

Bonden Peja nekar till intima händelsen med Heidi

I en intervju med Hänt har Heidi tidigare berättat att hon skrev till Peja på messenger en natt för att fråga ifall någon annan av tjejerna hade varit hos honom. Peja ska då ha ignorerat hennes meddelande varpå hon fick en dålig magkänsla och smög ner till honom för att prata.

– Jag ville be om ursäkt för att jag skrev till honom på messenger. Det tog fem timmar innan han svarade och jag fick dåligt samvete efter meddelandet, sa Heidi då och fortsatte:

– Så då tog jag en dusch och kröp ner hos honom och vi kramades och pussades. Sen åt vi frukost.

Att Heidi ska ha smugit ner till Peja på morgonen och myst är dock något som Peja nekar.

– Jag dementerar fortfarande det. Hon var uppe väldigt tidigt och knackade på. Det var så det var. Men naturligtvis så blev det knepigt, men hon kröp inte ner i min säng. Hon knackade på och frågade om jag ville ha frukost, har bonde tidigare sagt till Hänt.

TV4-tittarnas kritik mot Heidi efter uttalandet: ”Fruktansvärt beteende”

I veckans avsnitt besöker programledaren Linda Lindorff de olika gårdarna och passar då också på att fråga hur det känns att dejta på det här viset. Och det är då Heidi säger något som chockar både Linda och de andra deltagarna.

– Bara tanken på honom i sängen med en annan kvinna, jag blir galen, säger Heidi i programmet.

Uttalandet har fått många att reagera och flera tv-tittare har riktat stor kritik mot Heidi efter orden.

”Fruktansvärt beteende från denna kvinna men Peja verkar ju ha genomskådat henne. Vad tror hon att hon är egentligen? Hon har ju gett sig in i detta på samma villkor som de andra,” skriver bland annat en tittare.

”Hon beter sig som en tonåring!”, fyller en annan i.

”Men alltså, gick hon inte med på att delta i programmet för att BONDEN ska hitta den HAN gillar mest?? Eller är det så att deltagarna är de som ska bestämma åt honom?? Helt galet, har man gett sig in i leken så får man leken tåla, och vad som då händer mellan bönderna och deltagarna har väl ingen egentligen med att göra,” skriver en tredje.

LÄS OCKSÅ: Bachelor-Simon Lindström om okända romansen med Sigrid Bernson

LÄS OCKSÅ: Därför kan Jesper och Mia Parnevik inte bo kvar i Florida

FOTO: Bonde söker fru/TV4 Play,

Senaste nytt