Därför kan Jesper och Mia Parnevik inte bo kvar i Florida

16 nov, 2021 
https://image.hant.se/byline-mikael-einarsson.jpg.jpg?imageId=7885483&x=0&y=0&cropw=100&croph=95.890410958904&width=1318&height=1318Mikael Einarsson
Mia och Jesper Parnevik
Efter att Jesper och Mia Parnevik sålde sitt enorma lyxhus i Jupiter har de varit på jakt efter ett nytt boende.
Nu avslöjar Jesper varför de inte kommer att bo kvar i Florida.
Annons
5 asker du vill veta om Philippa Parnevik
5 asker du vill veta om Philippa Parnevik

Jesper Parnevik, 56, och Mia Parnevik, 53, har varit ett par i 27 år. Tillsammans har de barnen Peg, Penny, Philippa och Phoenix.

Under fyra säsonger förgyllde familjen många svenskars kvällar med den egna tv-serien Parneviks. Men efter fyra säsonger var sagan slut.

– Nu är vi klara. Parneviks is done. Det kanske blir andra program, men inget mer Parneviks, sade Mia Parnevik till Hänt under Kristallengalan 2018.

Många tv-tittare imponerades av familjens enorma hus, med blåa knutar, precis intill Indian river i Jupiter, Florida. Tack vare sin skandinaviska design sticker det ut bland lyxvillorna.

Därför sålde Jesper och Mia Parnevik sitt ikoniska hus

Men efter att barnen flyttat hemifrån stod Jesper och Mia Parnevik kvar själva med det enorma huset. Om man räknar med garageytorna är huset 1800 kvadratmeter stort.

Makarna bestämde sig då för att sälja huset och i podden Pilowtalk avslöjade Peg och Penny att föräldrarna gjort slag i saken.

Annons

– Vi kan väl säga att mamma och pappa precis sålt huset, till en småbarnsfamilj, skitkul, sade Peg.

Eftersom de flesta barnen bor i Sverige, så är det många som har undrat om även Jesper och Mia ska flytta tillbaka till hemlandet.

– Alla tror att de flyttar tillbaka till Sverige, nej nej nej, det ska de inte. De ska bo kvar i Florida. Så kanske inte den galnaste förändringen men ändå. De vill hitta ett ställe på stranden, bokstavligen på stranden och har lite olika val. Antingen blir det ett nytt hus eller en lyxig lägenhet, säger Penny.

Därför kan Jesper och Mia Parnevik inte bo kvar i Florida

Nu verkar det dock som att Jesper och Mia Parnevik kommer tvingas röra sig från Florida ändå.

Nyligen lade Jesper ute en bild på honom och Mia på Instagram. Då fick golfproffset en fråga av en följare om de kommer att flytta till ett nytt hus i Florida, varpå Jesper Parnevik svarar:

Det finns inga hus i Florida…”, skriver han i en kommentar till inlägget, följt av en ledsen emoji.

Det verkar som att det inte blir någon mer Florida för Jesper och Mia Parnevik. Foto: Instagram

FOTO: Charlie Neibergall/TT, Jesper Parnevik/Instagram

Annons