Elisa Lindström åker ut på julturné med Marcos Ubeda – egna orden

Elisa Lindström och Marcos Ubeda

Elisa Lindström är en mycket uppskattad artist som genom åren dykt upp titt som tätt i tv-rutan.
Nu berättar hon om den stora glädjen tillsammans med Marcos Ubeda.
”Tacksamma”, skriver Elisa på Instagram.

Elisa Lindström, 30, från Töreboda fångade mångas hjärtan redan som ung, hon tillsammans med sitt band Elisa's tog dansbands-Sverige med storm. Sedan flera år tillbaka är hon solo-artist och har både vunnit TV4:s Let's dance och Körslaget.

Nu är hon tillbaka med spelningar och framträdanden på heltid igen. Men i höstas kunde se henne tjuvstarta i både Doobidoo och Bingolotto för att tävla och uppträda. Men nu kommer hon med ytterligare ett glädjebesked för karriären!

Exklusivt
Arvingarna-Kims barn har vuxit upp – så ser de ut idag

Elisa Lindström om att få börja jobba igen: ”Äntligen”

Elisa har publicerat en bild på sig själv på Instagram och beskrivit den stora lyckan över att få börja jobba igen ordentligt. Förutom att coronapandemin ställt in flera jobb för artisten så har även mycket förändrats i familjelivet.

I samband med Melodifestivalen tidigare i år gick nämligen Elisa ut och förklarade att hon och ungdomskärleken Markus Frykén skiljer sig. De hade varit tillsammans sedan ungdomen och bildade dessutom dansbandet Elisa's ihop. I en intervju med Amelia valde hon att berätta om skilsmässan, hon beskrev det bland annat som det värsta hon har gjort.

– Jag försöker våga möta känslor och utmaningar. Det är jobbigt, men jag vill inspirera till det. Man får tillbaka. Att gå igenom en skilsmässa är det värsta jag gjort, sa hon till tidningen.

Men det råder ingen tvekan om att Elisa är glad över att få börja jobba ordentligt igen, något hon berättar om på Instagram.

Elisa Lindström

Elisa Lindström beskriver lyckan över att börja jobba igen ordentligt.

FOTO: Instagram

”Som sagt, nu får vi äntligen börja jobba ordentligt igen. Tacksam och pepp på vad som komma skall! Behövs något glatt att se framemot nu i mörkret.Vad fyller ni upp era depåer med nu under vintern? För mig funkar musiken, skogen och min lilla Irma,” skriver Elisa.

Elisa Lindströms glädjebesked – åker ut på julturné med Marcos

Elisa är en flitig användare av sociala medier och har nu delat den glädjande nyheten att hon kommer åka ut på en julturné med musikern Magnus Johansson samt kompositören och musikproducenten Marcos Ubeda.

Marcos, Magnus och Elisa har uppträtt och arbetat ihop förr, bland annat när Elisa Lindström uppträdde på Solliden Sessions under sommaren. Men nu byter de alltså ut sommarkänslorna mot julstämning!

Elisa Lindström
FOTO: Instagram

”Nu har vi repat och är redo för morgondagens premiär av i Juletid! Glada och tacksamma att äntligen vara igång. Vi känner oss väldigt stolta över vad vi ska framföra och hoppas innerligt att vi får träffa er någonstans ute i landet. Vi ska besöka 36 orter så någonstans kanske passar Er!”

All lycka till önskar vi Elisa Lindström!

LÄS OCKSÅ: Elisa Lindström hyllar Lotta Engberg efter kritiken mot Bingolotto

LÄS OCSKÅ: Fansen häpnar över Elisa Lindströms okända talang

FOTO: WIXTRÖM PETER/Aftonbladet / LORENTZ-ALLARD ROBIN/Aftonbladet

Senaste nytt