Bonde söker fru-David Kurtsson om varför han skickade hem alla tjejer

Kärlek åt alla-David

Det blir en hel del tårar i veckans Bonde söker fru – Kärlek åt alla.
Detta efter att bonden David valt att skicka hem alla sina tjejer på en och samma gång.
I en intervju med Hänt avslöjar han nu orsaken till det drastiska beslutet.
– Jag försökte göra mitt bästa men det räckte inte, säger David.
Bonde-David om kärlekslivet innan Bonde söker fru 2021
Slå på ljud

En av bönderna som söker kärleken i Bonde söker fru 2021 är David Kurtsson, 33. Han medverkar i Kärlek åt alla som går på TV4 play och hittills har det bjudits på både skratt och tårar för bondens del.

Men i veckans avsnitt väljer David att skicka hem de tre tjejerna som är kvar på en och samma gång. Det blir ett drastiskt beslut som slutar i tårar för hans del. Men hur kommer det sig att han valde att skicka hem alla? Nu avslöjar David den verkliga orsaken till beslutet i programmet.

David Kurtsson om sin medverkan i Kärlek åt alla

David berättar att han är nöjd med sin insats i programmet.

– Det har gått bättre än vad jag trodde. Men det var ju så att man hade lite svårt att öppna upp sig och vara sig själv när kamerorna var runt om, det var svårt med tanke på omständigheterna. Inte så enkelt som jag föreställt mig.

Hur menar du?

– Nej vad kan man säga, det var mer kameror och folk runt om än vad man tror. Det är så mycket folk bakom. Jag kände stress och press, att man ska plocka fram känslor så fort. Man blir lite låst eller iallafall jag, hela programmet är ju byggt på att det ska bli romantiskt ganska fort. Och att vara romantisk i tv blir en utmaning.

Därför skickade David hem alla tjejer – verkliga orsaken

En anledning till att David skickade hem alla tjejer var att han hade svårt att få fram känslor så fort.

– Orsaken var att jag kände inte det jag önskade. Jag kunde inte hålla på och tvinga fram något. Jag kunde inte plocka fram mer av mig och jag kunde inte hålla kvar dem bara för att. Vi hade kul den tiden, men jag kände att jag var tvungen att säga sanningen. Det kändes som de tog det skapligt bra, de bröt ju inte ihop fullständigt, säger han och fortsätter:

– Programmet kanske inte var det enklaste för mig. Jag är en väldigt känslig person och har lätt för att gråta. Och när det blir mycket på en gång så blev jag besviken, jag längtade ju efter kärlek. Jag är såklart ledsen att jag inte blev kär.

Bonde söker fru - Kärlek åt alla

Tjejerna tröstar David som bryter ihop efter att han skickat hem alla.

FOTO: TV4

Innan beslutet hade David och tjejerna pratat enskilt, och David tyckte att det blev för mycket.

– Blir ju lätt så, när tre tjejer pratar emot en. Jag var lite obekväm. Var som tre mot en, jag försökte göra mitt bästa men det räckte inte. I tv blev det för mycket, det låste sig för mig.

Bonde söker fru-kärlek åt alla

David när han bryter ihop i programmet.

FOTO: TV4

David avslöjar att han idag är singel och att han fortfarande är på jakt efter kärleken.

– Mycket enklare att dejta mig på tu man hand. Nästa program är det med att jag åker hem tror jag, sedan är jag inte med vad jag vet. Jag letar, men har tagit det lite lugnt tills programmet är över. Men jag söker ändå kärleken.

LÄS OCKSÅ: Bonde-Daniel Eriksson om sorgen efter mamma Susannes plötsliga död

LÄS OCKSÅ: Bonde söker fru-Jenny Pettersson bor inte på gården – TV4:s bluff

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN