Bonde söker fru-Jenny Pettersson bor inte på gården – TV4:s bluff

Jenny Pettersson i Kärlek åt alla

Jenny Pettersson medverkar i Bonde söker fru – Kärlek åt alla i hopp om att finna den stora kärleken.
Men nu visar det sig att hon faktiskt inte bor på gården, vilket mörkas i programmet.
– Jag är inte skriven på gården, säger Jenny till Hänt.
Bonde-Jenny dumpad av sin make 6 månader efter bröllopet
Slå på ljud

Kärlek åt alla har bjudit på skrattfest och glädjerus! Allt började med en intensiv speeddejting-runda på Siggesta Gård och bönderna fick sedan välja ut de brevskrivare de ville fortsätta dejta.

De bönder som är med i programmet är vallbonden Carl ”Calle” Larsson, 47, grisbonden Jenny Pettersson, 31, och skogsbonden David Kurtsson, 33.

Nu har det avslöjats att Jenny inte bor på bondgården, något som TV4 får det att framstå som i programmet. Nu ger kanalen svar på vilka bönder de tar in till Bonde söker fru och Jenny förklarar boendesituationen.

Jenny Pettersson om att vara med i Bonde söker fru 2021

Kärlek åt alla är ett tv-program som produceras och spelas in samtidigt som vanliga Bonde söker fru. Programmet sänds inte på tv linjärt utan finns bara på TV4:s playtjänster.

Inför årets säsong så intervjuade Hänt Jenny Pettersson om sin medverkan, men faktum är att Jenny från början inte skulle vara med i Kärlek åt alla. TV4 ville nämligen ha med henne i vanliga Bonde söker fru – något som Jenny tackade nej till.

– För jag vägrade det. Det var mitt eget val. Jag kände mig inte bekväm med vanliga Bonde söker fru, sa Jenny till Hänt då.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

TV4:s bluff om Jenny Petterssons boende i Kärlek åt alla

I Kärlek åt alla så får man en indikation på att Jenny bor på en gård, då hon packar sin väska och tar sig ifrån huset. Men faktum är att hon bor i en lägenhet – något som inte alls nämns i programmet.

Jenny Pettersson

Jenny Pettersson syns lämna ett hus på gården där hon inte bor på heltid.

FOTO: TV4

För Hänt berättar Jenny nu om sin boendesituation. Hon bor alltså i lägenheten på heltid men sover ibland på gården, som hon driver tillsammans med sina föräldrar.

– Jag är inte skriven på gården och bor sover oftast i lägenheten i Norrtälje men det blir även att jag sover på gården mycket eftersom jag är där jämt och jobbar och rider, säger hon.

Jenny Pettersson berättar även att hon titulerar sig som bonde.

– Ja, jag titulerar mig som bonde, jag driver ju en gård, ett jordbruk och ett företag med mina föräldrar.

När Hänt når TV4 förklarar exekutiva producenten Clara Tengbom att det inte är någonting nytt att inte alla deltagare är bosatta på heltid på gården.

”Jenny är både uppvuxen på gården som visas i programmet och är aktiv i familjeföretaget. Många bönder är idag mångsysslare och rent historiskt har en del av våra TV-bönder sysslat med annat samt bott på andra platser. Därför ser vi heller inga problem med att ha med Jenny som en av bönderna i år,” skriver Clara Tengbom i ett mejl till Hänt.

LÄS OCKSÅ: Bonde-Pär Eric ”Peja” Nilsson om bröllop, skilsmässor och svår sorg

LÄS OCKSÅ: Bonde-David Kurtsson om familjesorg, intriger och kamp att få barn

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN