ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Därför medverkade inte alla Pär Eric ”Pejas” barn i Bonde söker fru

25 nov, 2021 
Peja med döttrar
I veckans avsnitt av Bonde söker fru medverkar några av böndernas familjemedlemmar.
För Pär Eric ”Peja” Nilssons del var inte alla barnen på plats.
Nu berättar han anledningen till detta!
Annons
Pär Eric Nilsson om varför han kallas för "Peja"Brand logo
Pär Eric Nilsson om varför han kallas för "Peja"

Pär Eric ”Peja” Nilsson,63, är en av bönderna i Bonde söker fru 2021. Han, tillsammans med Filip Nilsson, 27, Mikael ”Backis” Backstulid, 36, och Daniel Eriksson, 27, är på jakt efter den stora kärleken och det bjuds på allt ifrån kärlek till tårar i säsongen.

I veckans avsnitt var Pejas barn på besök, likaså var Filips syskon med under en festkväll på gården. Men varför medverkade inte Pejas alla barn i avsnittet och hälsade på gården? Nu berättar han orsaken!

Mötet med böndernas familjer – Benita ryter ifrån mot Heidi

På Pejas gård har det hänt en hel del och han har nu tre kvinnor kvar på gården, Benita, 57, Camilla, 59, och Heidi, 53. I veckans avsnitt så träffade Pejas tjejer två av hans barn, de hade en mysig picknick och stämningen var god. Heidi berättade om sina känslor i avsnittet och sa då att de alla är kära Peja.

Annons

– Vi är jättekära i honom allihop, säger Heidi.

Detta fick Benita att reagera och hon sa till Heidi att hon får tala för sig själv.

– Nej, du får prata för dig själv, säger Benita i avsnittet.

bonde söker fru
Benita säger ifrån mot Heidi: ”Prata för dig själv”

Heidi förklarade senare att det var viktigt att hon klickade med Pejas familj.

– Jag är väl ganska tyst och tillbakadragen men jag tror det är jätteviktigt att jag funkar med dem, för funkar jag inte med dem så kommer han inte att välja mig. Det är ett krav att de funkar med en, att de gillar en, annars blir det inget.

Därför medverkade inte alla Pejas barn i Bonde söker fru

Årets säsong har blivit rejält uppmärksammad och flera tittare har uttryckt att det är den bästa säsongen någonsin. Men det finns baksidor, Peja berättar nämligen att han har fått utstå en hel del hatkommentarer i sociala medier, något han tycker är tråkigt.

Annons

– Jag har fått kommentarer som ”skitgubbe”, ”sliskig gubbe” och ”äckelgubbe”. Jag vet inte vilka det är som skriver sådant, men klart det är tråkigt.

Peja är dock glad att hans två döttrar gästade programmet. Men varför var inte alla hans sex barn med i avsnittet? Nu avslöjar Peja sannigen!

– De andra barnen med familjer hade förhinder, jobb o lite andra saker. Det var ju ganska kort varsel.

FOTO: TV4

Annons