Tittarnas kritik efter kyssen mellan Erica och Mikael ”Backis” i Bonde söker fru

Bonde söker fru-Backis

Tittarna kommer nu med kritik mot ett av Bonde söker fru-avsnitten.
Detta efter kyssen som utdelades mellan Erica och bonden Mikael ”Backis” Backstulid.
”Nej det känns så stelt”, skriver en.

Bonde söker fru 2021 har tagit många med storm och säsongen har bjudit på alltifrån kärlek till tårar och skratt. Årets bönder är Pär Eric ”Peja” Nilsson, 63, Filip Nilsson, 27, Mikael ”Backis” Backstulid, 36, och Daniel Eriksson, 27 år.

Mikael ”Backis” Backstulid har öppnat upp sitt hjärta för kärleken och har just nu tre tjejer kvar på gården, Evelina, Erica och Cathrin. Men nu möts en händelse på Backis gård av kritik från tittarna – detta efter att första kyssen delas ut.

Anders tårar – efter samtalet med Morgan Alling och hans fru

Intriger, svartsjuka och kärlek präglar Bonde söker fru 2021

Bonde söker fru började detta år med en rivstart. Årets bönder fick sammanlagt in över flera hundra brev. Och visst händer det mycket på gårdarna! Kärlek har redan uppstått, kyssar har delats ut och svartsjukan flödar.

De som är kvar på gården hos Peja är Benita, Camilla och Heidi. Backis har kvar tjejerna Evelina, Erica och Cathrin. Daniel har Alice och Klara kvar och bonden Filip har tre tjejerna, Lina, Ellinor och Matilda.

Den gården det talats lite extra om denna säsong är Pejas, där har det uppstått svartsjuka från deltagaren Heidis håll. Något hon berättade om i en intervju med Hänt.

– Jag hade starka känslor för Peja av både kärlek, passion och en del svartsjuka i början, men jag lärde mig hantera den och svartsjukan gick över när Peja sa att jag var hans favorit, sa Heidi då.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

bönderna i bonde söker fru

Bönderna i Bonde söker fru 2021.

FOTO: TV4

Tittarnas kritik efter kyssen med Backis i Bonde söker fru 2021

Även Backis har haft mycket på sin gård, han har bland annat haft besök av vännen och tidigare Bonde söker fru-profilen Susanna Karlsson och hennes fästman Hannes Haraldsson som hon fann i programmet när hon medverkade.

Backis har även han haft det tufft känslomässigt på gården, han har flera gånger uttryckt att han har beslutsångest och att det är jobbigt med valen. Redan innan tjejerna kom till gården hade han fallit i gråt.

Men det finns såklart lyckostunder, under förra avsnittet kysste Backis och Erica varandra. Men den intima stunden kritiseras nu av tittarna som uttrycker att det inte ser så bekvämt ut.

”Han såg dock inte ut att uppskatta det lika mycket som hon”, skriver en tittare som kommentar.

”Nej det känns så stelt”, hälsar en annan.

Lätt anfallstaktik”, skriver en tredje.

LÄS OCKSÅ: Därför kysser Pär Eric ”Peja” Nilsson alla tjejer i Bonde söker fru

LÄS OCKSÅ: Tittarnas kritk mot Heidi efter uttalandet i Bonde söker fru

FOTO: TV4

Senaste nytt