Pernilla Wahlgren visar upp köket i nya huset – se alla bilder här

Pernilla Wahlgrens hus

Pernilla Wahlgren är i full gång med att bygga sitt drömboende.
Först var det den lyxiga klädkammaren – och nu visar Pernilla upp hur köket kommer att se ut – se bilden här!
Bianca Ingrossos avslöjande om Linus Wahlgrens sexliv
Slå på ljud

Schlagerdrottningen Pernilla Wahlgren, 53, är en av Sveriges mest folkkära artister och profiler, och hon har ständigt nya projekt på gång. Är hon inte programledare i Masked singer eller Melodifestivalen, så är reality-programmet Wahlgrens värld eller den egna showen Pernilla Wahlgren har hybris.

Men det tar inte slut där, nej. På detta är hon mitt uppe i att bygga sitt drömhus.

Tidigare i år berättade Pernilla Wahlgren att hon köpt en tomt på Lidingö – inte särskilt långt från där hon bor nu – för att äntligen kunna bygga sig sitt egna hus precis som hon vill ha det.

Tillsammans med arkitekten Heidi Mikalsen har hon tagit fram ritningar för det påkostade hemmet. I samband med detta har hon även skapat ett eget Instagram-konto, där hon delar med sig av husbygge-processen.

Pernilla Wahlgren om att flytta ihop med Christian Bauer

Sedan i somras är Pernilla tillsammans med sin stora kärlek, Christian Bauer. Pernilla har tidigare hintat om att det inte är helt omöjligt att även han får flytta in i det omskrivna huset sen när det är klart.

Det var när Pernilla gästade Carina Berg och Carolina Gynnings podd Gynning & Berg – hittar sig själva som hon svarade på frågan om Christian kommer att få flytta med till lyxhuset.

Huset, som kommer bli över 300 kvadratmeter stort, räknas stå klart nästa sommar. För ett par veckor sedan visade Pernilla upp hur hennes framtida klädkammare kommer att se ut, och det är inte pjåkigt!

Pernilla Wahlgren visar upp köket i det nya huset

Nu visar schlagerdrottningen upp kommande köket. Inte illa det heller.

Nu är det bestämt! Det blir ett lindblomsgrönt kök från Ballingslöv, med Dekton som både bänkskiva & väggkakel. DRÖMKÖK!!!”, skriver hon på husets Instagram-konto.

Se bilderna på köket nedan:

Foto: Instagram

Foto: Instagram

LÄS OCKSÅ: Margaux Dietz avslöjar: Därför tog det slut med Seán Canning

LÄS OCKSÅ: Här är alla artister som tävlar i Melodifestivalen 2022 – hela listan

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN