LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Margaux Dietz avslöjar: Därför tog det slut med Seán Canning

26 nov, 2021 
Margaux Dietz och Seán Canning
Margaux Dietz väljer nu att bryta tystnaden och berätta om sitt mående efter uppbrottet från fästmannan Seán Canning.
För hur är deras relation idag?
– Inte kunnat vara helt ärlig med vad som händer, säger hon i en ny video på Youtube.
Annons
Margaux Dietz och Sean Canning har gjort slutBrand logo
Margaux Dietz och Sean Canning har gjort slut

Nyligen gick Margaux Dietz ut på Instagram och förklarade att hon och fästmannen Seán Canning har gjort slut. Det forna paret förlovade sig i början av 2021 och har sedan dess planerat ett bröllop tillsammans.

Nu är förlovningen alltså bruten och de är inte längre ett par. I en ny video på Youtube går Margaux in på hur hon mår, hur deras relation ser ut idag och vad det egentligen var som hände.

Marguax om uppbrottet: ”Inte som man tänkt”

I början av 2021 nåddes vi av nyheten att Margaux hittat kärleken på nytt, detta efter uppbrottet från Jacob Liebermann.

Den nya kärleken var Seán Canning, de blev blixtförälskade och kort efter att Margaux gick ut med att hon träffat honom förlovade de sig.

”Jag finner inga ord men är världens lyckligaste. Det har gått fort men nu förstår jag att det är lätt om det är rätt”, skrev hon då.

Men i veckan nåddes vi av nyheten att hon och Seán inte längre är ett par. I ett offentligt uttalande om uppbrottet berättade hon att det är slut och att förlovningen är bruten.

Annons

”Ibland blir livet inte som man har tänkt sig. Jag och Seán har valt att gå skilda vägar. Vi är fortfarande bra vänner som tycker om varandra. Men avslut är såklart aldrig enkla”, skriver Margaux då på Instagram.

Margaux Dietz nya ord om uppbrottet: ”Jobbigt”

Margaux delar ofta med sig av sitt liv för sina följare i sociala medier. Nu väljer hon att berätta om uppbrottet med Seán i en ny video. Hon beskriver det bland annat som jobbigt, då hon inte kunnat vara helt ärlig.

– Jag känner ändå att jag mår bra, det har varit lite jobbigt under hösten. Framförallt för att jag inte kunnat vara helt ärlig med vad som händer. Men nu känner jag att jag börjar komma ut på andra sidan och känner mig glad. Eller glad? Jag känner att jag börjar bli en starkare person igen, säger Margaux.

Margaux Dietz tydliggör att relationen inte funkade men att de är vänner idag.

Annons

– Som ni säkert såg på Instagram i veckan, så har Seán och jag valt att gå skilda vägar. Och det är jättetråkigt, men vi är fortfarande jättegoda vänner och jag hoppas verkligen att vi kommer fortsätta vara det framöver. Men tyvärr så funkade det inte, jag hoppas bara att ni kan respektera och vara snälla. Och inte spekulera i olika saker, vi har valt det här tillsammans och är som sagt goda vänner, säger Margaux.

FOTO: Karin Törnblom/TT / Youtube

Annons